Eva Mendes viser seg endelig etter fødselen

- Hun ser fantastisk ut.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har gått nesten et halvt år siden stjerneparet Eva Mendes (41) og Ryan Gosling (34) ble foreldre for første gang.

Mendes gjorde sitt beste for å holde svangerskapet skjult, og viste seg ikke offentlig på fire måneder mens hun gikk gravid med datteren Esmeralda Amada (snart 6 mnd.).

Også etter fødselen har «The Place Beyond the Pines»-skjønnheten holdt en svært lav profil offentlig, mens Gosling har vært opptatt med innspillingen av thrilleren «The Nice Guys».

Denne uken var ettbarnsmoren imidlertid tilbake i rampelyset, da hun spilte inn scener til en reklamefilm midt i New York.

Det er nesten ett år siden den flotte 41-åringen lot seg avbilde offentlig sist.

Ifølge Us Weekly er reklamefilmen for en ny kleskolleksjon fra New York & Co., som Eva Mendes også tidligere har hatt et designsamarbeid med.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVELT PAR: Foreldreparet Eva Mendes og Ryan Gosling på innspilling ved hver sin bil - hun på reklamefilmsettet i New York tirsdag, han på «The Nice Guys»-filmsettet i L.A. i januar. Foto: Stella Pictures
TRAVELT PAR: Foreldreparet Eva Mendes og Ryan Gosling på innspilling ved hver sin bil - hun på reklamefilmsettet i New York tirsdag, han på «The Nice Guys»-filmsettet i L.A. i januar. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skuespilleren og designeren var iført en kort, sekstitallsinspirert sommerkjole under filminnspillingen.

Us Weekly skryter av den mediesky stjernens utseende, og mener at figuren hennes ser «fantastisk» ut etter fødselen.

- Hun viste frem sine utrolig slanke ben i en løs, rosa og grønn minikjole kombinert med skyhøye, hudfargede pumps mens hun steg ut av en gul drosje på Times Square, skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

11 MÅNEDER MELLOM DISSE BILDENE: Den 18. mars 2014 (ytterst t.v) var Evas forrige offentlige opptreden, mens hun da var gravid med datteren. For et par uker siden fikk offentligheten et par glimt av henne igjen, da hun spilte inn noen scener til den nye reklamefilmen og ankom flyplassen New York. Foto: All Over Press/ Stella Pictures/ All Over Press
11 MÅNEDER MELLOM DISSE BILDENE: Den 18. mars 2014 (ytterst t.v) var Evas forrige offentlige opptreden, mens hun da var gravid med datteren. For et par uker siden fikk offentligheten et par glimt av henne igjen, da hun spilte inn noen scener til den nye reklamefilmen og ankom flyplassen New York. Foto: All Over Press/ Stella Pictures/ All Over Press Vis mer

Utslitt ettbarnsmor

Før jul kommenterte Eva Mendes livet som småbarnsmor overfor online-magasinet Violet Grey, da hun innrømmet at hun var «helt utmattet».

- Jeg trodde mine ville netter var et tilbakelagt kapittel, men dette er noen av de villeste nettene jeg har hatt noensinne, fortalte hun om ukene etter at hun ble mor.

Samtidig forklarte hun hvorfor hun og «Drive»-kjekkasen Ryan Gosling har valgt å holde kortene tett til brystet om svangerskapet og fødselen.

- Enten jeg liker det eller ikke, så kommer det til å bli veldig vanskelig for Esmeralda å ha et privatliv. Jeg synes det er urettferdig, men det er slik virkeligheten vår er. Derfor bestemte vi oss tidlig for å gi henne så mye privatliv som mulig. Graviditeten var vår første mulighet til å gi henne det, og det er en utrolig spesiell tid for moren også, påpekte Eva Mendes overfor Violet Grey.

LES OGSÅ: Slik er «Anno»-Emilie helt privat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer