Eva Mendes i dyp sorg

Broren tapte kampen mot kreften.

GOD STØTTE: Eva Mendes og Ryan Gosling har vært kjærester siden 2011, og datteren Esmeralda sammen. De skal nå vente barn nummer to.  Foto: All Over Press
GOD STØTTE: Eva Mendes og Ryan Gosling har vært kjærester siden 2011, og datteren Esmeralda sammen. De skal nå vente barn nummer to. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig ble det kjent at skuespillerparet Eva Mendes (42) og Ryan Gosling (35) skal være gravide med sitt andre barn.

Men den gledelige nyheten kommer nå i bakgrunnen av en trist hendelse i Evas familie.

Søndag 17. april døde nemlig storebroren hennes, Carlos Mendez, av kreft. Han ble bare 53 år gammel.

Dette bekrefter Hollywood-stjernens lillebror, Carlo Mendez (37), på sin Instagram-profil.

- Dette er det vanskeligste jeg noen gang har måttet gå gjennom, og jeg skriver i vantro og med et hjerte fylt av smerte og sorg. Min bror døde fredfullt i morges.

- Av hele mitt hjerte vil jeg gjerne takke alle som har bedt for ham, hatt ham i tankene sine og håpet at han skulle bli bedre. Han kjempet med all sin makt og styrke, og ga kreften en helvetes kamp. Han etterlater seg en 13-åring og en 5-åring. Jeg elsker deg min bror. Gud velsigne deg og vi vil ses igjen, skriver Evas lillebror om det vonde dødsfallet.

Saken fortsetter under bildet.

 

For tre uker siden delte også «Lost River»-stjernen et bilde av seg selv og storebroren hvor de sitter side om side mens Eva lener seg kjærlig mot ham. Teksten består kun av et enkelt hjerte.

Bildet er tatt i januar 2015 da søsknene deltok på eventet «Hollywood Stands Up to Cancer», skriver People.com.

A photo posted by Eva Mendes (@evamendes) on

- Jeg er her med familien min i kveld, og med broren min Carlos, som har gjennomgått kreftbehandling i dag, sa skuespilleren fra scenen, ifølge nettstedet.

 

Begravelsen for Carlos Mendez ble holdt tirsdag denne uken.

I midten av januar sendte også Eva varme tanker til sin kreftsyke bror. Den gangen delte hun dette bildet med fansen på Twitter, og følgende tekst:

- Min bror Juan Carlos. Sender ham så mye kjærlighet i dag ettersom han fortsetter kampen mot kreften. Jeg elsker deg storebror.

14. januar i år postet Eva dette bildet av broren på sosiale medier.  Foto: NTB Scanpix
14. januar i år postet Eva dette bildet av broren på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Prince er død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer