Eva Mendes i dyp sorg

Broren tapte kampen mot kreften.

GOD STØTTE: Eva Mendes og Ryan Gosling har vært kjærester siden 2011, og datteren Esmeralda sammen. De skal nå vente barn nummer to.  Foto: All Over Press
GOD STØTTE: Eva Mendes og Ryan Gosling har vært kjærester siden 2011, og datteren Esmeralda sammen. De skal nå vente barn nummer to. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig ble det kjent at skuespillerparet Eva Mendes (42) og Ryan Gosling (35) skal være gravide med sitt andre barn.

Men den gledelige nyheten kommer nå i bakgrunnen av en trist hendelse i Evas familie.

Søndag 17. april døde nemlig storebroren hennes, Carlos Mendez, av kreft. Han ble bare 53 år gammel.

Dette bekrefter Hollywood-stjernens lillebror, Carlo Mendez (37), på sin Instagram-profil.

- Dette er det vanskeligste jeg noen gang har måttet gå gjennom, og jeg skriver i vantro og med et hjerte fylt av smerte og sorg. Min bror døde fredfullt i morges.

- Av hele mitt hjerte vil jeg gjerne takke alle som har bedt for ham, hatt ham i tankene sine og håpet at han skulle bli bedre. Han kjempet med all sin makt og styrke, og ga kreften en helvetes kamp. Han etterlater seg en 13-åring og en 5-åring. Jeg elsker deg min bror. Gud velsigne deg og vi vil ses igjen, skriver Evas lillebror om det vonde dødsfallet.

Saken fortsetter under bildet.

 

For tre uker siden delte også «Lost River»-stjernen et bilde av seg selv og storebroren hvor de sitter side om side mens Eva lener seg kjærlig mot ham. Teksten består kun av et enkelt hjerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer