<strong>STERKT FORHOLD:</strong> Superparet Eva Mendes og Ryan Gosling har vært sammen siden 2011, men er kjent for å holde en lav profil i media. Nå letter derimot Eva litt på sløret i et nytt intervju.
STERKT FORHOLD: Superparet Eva Mendes og Ryan Gosling har vært sammen siden 2011, men er kjent for å holde en lav profil i media. Nå letter derimot Eva litt på sløret i et nytt intervju. Vis mer

Eva Mendes går regelmessig til terapi

Hollywood-stjernen kom med åpenhjertig avsløring under intervju.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Et halvt år etter at Eva Mendes (41) ble mor for første gang, viste den medieskye Hollywood-stjernen seg lørdag endelig i rampelyset igjen.

Skuespilleren holdt en svært lav profil gjennom hele svangerskapet, og graviditeten ble først kjent da hun var hele syv måneder på vei.

I den nyeste utgaven av bladet Womens's Health avslører overraskende nok Mendes at hun regelmessig går til terapi.

- Jeg synes det er en stor hjelp å ha en terapaut som er helt objektiv til ting og påpeker mønstrene mine. Og jeg er så heldig at jeg går til en person som ikke bare sitter der og nikker til alt jeg sier.

- Jeg trenger å få høre hva hun mener! Fortell meg hva som er galt med meg slik at jeg kan fikse det, forteller hun, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

FILM BLE VIRKELIGHET. I 2012 spilte paret inn dramaet The Place Beyond the Pines, og i filmen fikk de en liten sønn sammen. Selv fikk de en datter i september.
FILM BLE VIRKELIGHET. I 2012 spilte paret inn dramaet The Place Beyond the Pines, og i filmen fikk de en liten sønn sammen. Selv fikk de en datter i september. Vis mer

Liker søvnløse netter

41-åringen er tilbake igjen i strålende form etter fødselen av lille Esmeralda, og hun takker trening som løping, vektløfting og yoga, samt sitt vegetarianske kosthold for det.

- Jeg har ikke spist kjøtt de siste seks årene. Det har fungert veldig bra for meg, og jeg følte meg bedre med en gang jeg kuttet det ut. I tillegg ble huden min mye sunnere.

Tidligere har Mendes fortalt hun var helt utslitt etter fødselen, men likevel ville hun ikke ansette en barnepike, og nå er hun glad for hvert sekund hun får tilbringe med sitt vesle sjarmtroll.

<strong>SPILTE SAMMEN PÅ FILM:</strong> Ryan Gosling og Eva Mendes spilte i 2012 sammen i filmen «The Place Beyond The Pines». Foto: All Over Press
SPILTE SAMMEN PÅ FILM: Ryan Gosling og Eva Mendes spilte i 2012 sammen i filmen «The Place Beyond The Pines». Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg liker faktisk de søvnløse nettene fordi disse stundene knytter meg og min lille jente tettere sammen, sier hun.

Noen råd til nybakte foreldre vil hun derimot ikke ut med.

- Jeg ønsker å respektere alle mødre der ute. Hvis jeg begynner å gi råd, så kommer de til å si: «Vet du hva? Du har bare vært med på dette i noen få måneder, så hold munn!»

LES OGSÅ: Derfor nekter Madonna å date eldre menn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer