Eva Mendes er Ryan Goslings drømmedame

- Jeg vet at jeg er sammen med den personen jeg er ment å være sammen med.

FORELSKET: Ryan Gosling og Eva Mendes har vært kjærester siden 2011. De møttes på settet til dramaet "The Place Beyond the Pines" og forelsket seg.
FORELSKET: Ryan Gosling og Eva Mendes har vært kjærester siden 2011. De møttes på settet til dramaet "The Place Beyond the Pines" og forelsket seg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september i fjor ble superparet Ryan Gosling (35) og Eva Mendes (41) foreldre for første gang da datteren Esmeralda Amada så dagens lys.

Nå gleder «The Notebook»-stjernen seg til å feire julen med de to viktigste jentene i livet sitt.

- Dette blir første jul hvor Esmeralda kan ta innover seg alt, så det blir veldig spennende, forteller han til Hello! magazine, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

FILM BLE VIRKELIGHET: I 2012 spilte Gosling og Mendes mot hverandre i dramaet "The Place Beyond the Pines". I filmen fikk de en liten sønn sammen, mens de i virkeligheten fikk de en datter.
FILM BLE VIRKELIGHET: I 2012 spilte Gosling og Mendes mot hverandre i dramaet "The Place Beyond the Pines". I filmen fikk de en liten sønn sammen, mens de i virkeligheten fikk de en datter. Vis mer

Elsker jentene sine

Gosling og Mendes er kanskje et av Hollywoods mest mediesky par.

De viser seg sjelden sammen, nekter å avsløre hvor mange år de faktisk har vært kjærester og graviditeten til Eva ble ikke engang kjent før hun var syv måneder på vei.

Derfor kom det som en overraskelse da kjekkasen plutselig åpnet seg om sine sterke følelser for den seks år eldre mørke skjønnheten.

- Jeg vet at jeg er sammen med den personen jeg er ment å være sammen med, skryter han.

Og på spørsmål om hva han ser etter hos en kvinne, er han ikke sen med å svare:

- Det er Eva Mendes. Jeg ser ikke etter noenting annet.

Saken fortsetter under bildet.

SLO GJENNOM: Både Ryan Gosling og Rachel McAdams fikk sitt store gjennombrudd da de spilte det unge kjæresteparet Noah Calhoun og Allie Hamilton i "The Notebook" i 2004. De ble også kjærester i etterkant.
SLO GJENNOM: Både Ryan Gosling og Rachel McAdams fikk sitt store gjennombrudd da de spilte det unge kjæresteparet Noah Calhoun og Allie Hamilton i "The Notebook" i 2004. De ble også kjærester i etterkant. Vis mer

Gosling elsker farsrollen, og synes ikke det er vanskelig å ha en smårolling i hus.

- Det er ikke rakettforskning akkurat, sier han til Hello!

Kjæresten, Mendes, har tidligere åpnet seg om livet som mamma og valget om å ikke ha barnepike til datteren.

- Jeg liker faktisk de søvnløse nettene fordi disse stundene knytter meg og min lille jente tettere sammen, fortalte hun i mars.

Det ettertraktede skuespillerparet har foreløpig ikke vist Esmeralda frem til offentligheten.

LES OGSÅ: Eva Mendes: - Jeg fortjener ikke å bli feiret på morsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer