Eva Mendes: - Vi gravla broren min samme uke som jeg fødte

Eva Mendes åpner seg om den tøffe tiden i vår da hun ble mor samtidig som hun mistet broren.

GOD STØTTE: Eva Mendes takker familien og samboeren, Ryan Gosling, for at hun klarte å komme seg gjennom den tøffe tiden. Foto: ALL OVER PRESS
GOD STØTTE: Eva Mendes takker familien og samboeren, Ryan Gosling, for at hun klarte å komme seg gjennom den tøffe tiden. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: April skulle være en gledens måned for Eva Mendes (42) og kjæresten gjennom fem år, Ryan Gosling (35).

Da ventet nemlig paret sin andre datter.

Men bare 12 dager før termin døde Evas storebror, Carlos Mendes, av kreft. Han ble 53 år gammel.

- Dette er det vanskeligste jeg noen gang har måttet gå gjennom, og jeg skriver i vantro og med et hjerte fylt av smerte og sorg. Min bror døde fredfullt i morges, delte filmstjernens lillebror, Carlo Mendes (37), på sin Instagram-profil den gang.

A photo posted by Eva Mendes (@evamendes) on

Like etterpå postet Eva dette bildet av seg selv og broren på Instagram:  Hollywood-stjernen verner vanligvis svært godt om privatlivet sitt, og begge graviditetene hennes har blitt holdt skjult nesten helt frem til fødslene.

Men i et intervju med bladet Latina gjør Eva nå et unntak og åpner seg om de siste tre vanskelig månedene. 

- Å miste broren min brakte familien vår enda tettere sammen, og vi stod hverandre allerede veldig nær, forteller hun om dødsfallet til Carlos 17. april i år, ifølge Eonline.com.

- Å se alle dukke opp og være der for hverandre gjør at jeg føler meg utrolig heldig som har dem.

29. april, tolv dager etter brorens bortgang, fødte Eva datteren Amada.

- Vi gravla ham samme uke som jeg fødte. Det var veldig, veldig intenst, og ubeskrivelig hjerteskjærende. Men også vakkert på en måte, avslører hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

MEDIESKY: Eva Mendes og Ryan Gosling stiller sjelden opp på bilder sammen. Her ble fotografert på vei fra «Saturday Night Live»-etterfesten på Dos Caminos i New York i desember 2015. Foto: Splash News
MEDIESKY: Eva Mendes og Ryan Gosling stiller sjelden opp på bilder sammen. Her ble fotografert på vei fra «Saturday Night Live»-etterfesten på Dos Caminos i New York i desember 2015. Foto: Splash News Vis mer

Begge døtrene heter Amada

I tillegg til Amada (3 mnd) har Eva og Ryan også datteren Esmeralda (2). Og med to små barn i hus, så har ikke «Lost River»-stjernen hatt mye tid til å sørge over tapet av sin kjære bror.

- Akkurat nå handler det om å overleve nettene med barna og prøve å sette pris på tiden sammen med dem så mye som mulig, og å starte båndet mellom Esmeralda og Amada. Det er en veldig, veldig spesiell tid, og jeg elsker den.

Både Esmeralda og Amada er oppkalt etter familiemedlemmer til Eva.

- Min bestemor heter Amada, og Esmeralda Amada er navnet til vår eldste datter, forklarer hun.

Likevel valgte de nybakte foreldrene også å gi sin yngste datter navnet Amada.

- Vi prøvde med mange ulike navn, men endte hele tiden opp med Amada igjen. Og det er tradisjon i Latin Amerika å bruke samme navn hele tiden, så jeg sa til Ryan at det ikke ville være galskap å kalle henne også Amada.

- Det var en følelsesladet tid siden min bror hadde gått bort samtidig, og vi følte at det var vakkert å velge et navn som rørte oss midt oppi alt dette, sier hun til Latina.

FILM BLE VIRKELIGHET: I 2012 spilte Gosling og Mendes mot hverandre i dramaet "The Place Beyond the Pines". I filmen fikk de en liten sønn sammen, mens de i virkeligheten fikk de en datter. Foto: FOCUS FEATURES / Album
FILM BLE VIRKELIGHET: I 2012 spilte Gosling og Mendes mot hverandre i dramaet "The Place Beyond the Pines". I filmen fikk de en liten sønn sammen, mens de i virkeligheten fikk de en datter. Foto: FOCUS FEATURES / Album Vis mer

LES OGSÅ: Eva Mendes er Ryan Goslings drømmedame

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer