Eva Longoria ute med venninner etter bruddet

«Frustrerte fruer»-stjernen smilte under shoppingtur i Hollywood.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  En måned etter at Eva Longoria (37) motvillig innrømmet at hun datet fotballspilleren Mark Sanchez (25), er «Frustrerte fruer»-skuespilleren igjen singel.

Bruddet ser ikke til å ha hatt en stor effekt på Eva. Skuespilleren ble nylig observert på Sunset Boulevard i West Hollywood, der hun var ute på shopping med to venninner. Eva virket ved godt mot og smilte og lo til fotografene. 

Longoria har ikke hatt hell i kjærlighet de siste årene. I fjor skilte hun seg fra basketballstjernen Tony Parker, da det ble kjent at han hadde vært utro med en rekke kvinner. Hun hadde et forhold til Penelope Cruz' bror Eduardo, men også denne romansen tok slutt. 

Fra ekteskapet med basketballspilleren tok Longoria tre tatoveringer. En med Parkers initialer på kroppen, bryllupsdatoen på håndleddet og Parkers draktnummer ni på nakken. Nå får hun tatoveringene fjernet ved hjelp av laser. 

Selv om hun har problemer med sitt romantiske liv, hjelper Longoria nå andre med å finne kjærligheten. Hun står nemlig bak realityserien «Ready for love», der tre menn leter etter sin drømmedame.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Nekter å snakke om kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer