Eva Longoria stjal glansen på badestranda

Nå avslører 40-åringen sin hemmelighet.

BLÅTT ER FLOTT: Da Hollywood-stjernen Eva Longoria pakket en blå bikini til oppholdet sitt i Marbella, Spania i helgen sørget hun for å skape overskrifter. 40-åringen var imidlertid hovedsakelig i byen i forbindelse med en veldedighetsgalla. Foto: NTB Scanpix
BLÅTT ER FLOTT: Da Hollywood-stjernen Eva Longoria pakket en blå bikini til oppholdet sitt i Marbella, Spania i helgen sørget hun for å skape overskrifter. 40-åringen var imidlertid hovedsakelig i byen i forbindelse med en veldedighetsgalla. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Eva Longoria (40) er blant Hollywoods flotteste kvinner, og nylig avslørte TV-stjernen hva hun tror er grunnen til at hun holder seg så godt.

- Det er definitivt lykke. Jeg har aldri vært lykkeligere i livet mitt enn jeg er nå, uttalte «Frustrerte fruer»-profilen.

I tillegg til skuespillerkarrieren er den flotte 40-åringen en engasjert filantrop. Eva er en av representantene til Global Gift Foundation, en veldedig organisasjon som jobber for å forbedre livssituasjonen til sårbare grupper.

Forrige uke reiste Hollywood-stjernen til turistbyen Marbella i Sør-Spania, for å være vertinne for veldedighetsgallaen Global Gift Gala. Ifølge JustJared var ikke besøket bare business, og fredag nøt Eva sommervarmen på stranden i byen.

Saken fortsetter nedenfor.

«Eva Longoria er nydelig, som vanlig, når hun inntar stranden i en liten blå bikini», skriver nettstedet om bildene som ble knipset av «Any Day»-skuespilleren.

Knallflott 40-åring

JustJared er ikke alene om å la seg begeistre av Eva, som har funnet lykken med mangemillionær José Antonio Baston. For akkurat ett år siden var kjendisparet gjester i bryllupet til Evas bestevenninne, der skjønnheten stjal mye av oppmerksomheten som brudepike. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer