LYKKELIG SOM BARNLØS: Eva Longoria skal gifte, men stresser ikke med å bli gravid. Foto: Rex Features
LYKKELIG SOM BARNLØS: Eva Longoria skal gifte, men stresser ikke med å bli gravid. Foto: Rex Features Vis mer

Eva Longoria savner ikke barn i livet sitt

- Jeg burde tenke på å få barn nå, men jeg føler at livet mitt er fullverdig, sier den nyforlovede Hollywood-stjernen.

Publisert

SEOGHØR.NO: For en uke siden avslørte Eva Longoria (40) at kjæresten Jose «Pepe» Baston (47) hadde fridd til henne mens de var på ferie i Dubai.

Men selv om hun snart skal gå i gang med bryllupsplanlegging, så har den tidligere «Frustrerte fruer»-stjernen ingen stor drøm om å bli mamma.

- Jeg fylte akkurat 40, så jeg har tenkt tanken: «Renner tiden ut?» forteller hun til People.com, og fortsetter:

- Jeg burde tenke på å få barn nå, men jeg føler at livet mitt er fullverdig.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR MANN OG KONE: Et par dager etter at forlovelsen ble kjent poserte det vordende brudeparet utenfor Taj Mahal i Agra i India.  Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: Et par dager etter at forlovelsen ble kjent poserte det vordende brudeparet utenfor Taj Mahal i Agra i India. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Longorias kommende mann har tre barn fra et tidligere ekteskap, og i løpet av de to og et halvt årene de har vært kjærester, så har skuespilleren utviklet et nært forhold til dem.

- De har virkelig vært en gave i livet mitt. Og jeg føler ikke at vi mangler noe selv om vi ikke har en baby sammen, deler hun, ifølge nettstedet.

Eva har likevel ikke lukket døren helt for det å bli mor.

- Vi er veldig godt fornøyde slik vi har det. Hvis det likevel skulle skje noe, så ville det vært som glasur på kaken.

Dro på fire timers lunsjdate

Det nyforlovede ekteparet ble introdusert for hverandre gjennom en felles venn i 2013.

Første møtet med den mexicanske forretningsmannen husker ikke Longoria noen ting av, men andre gang de traff hverandre var det full klaff.

- Det oppstod umiddelbare gnister. Det var som klisjeen hvor engler synger. Han glødet og vi hadde en sterk kjemi, avslørte hun tidligere denne uken.

Dagen etter dro de to på en fire timers lang lunsjdate.

- Han var den vakreste mannen jeg noen gang hadde sett. Han var så karismatisk, sjarmerende, søt og morsom. Jeg tenkte: «Hvem er denne mannen?»

Etter to og et halv år som kjærester fridde altså trebarnsfaren til skuespilleren tidligere denne måneden.

- Jeg har lyst til å skrike ut om alt som skjer med oss fra den høyeste fjelltoppen for jeg er så lykkelig over å være sammen med en person som er så snill som Pepe.

Saken fortsetter under bildet.

HUNDEMAMMA: Eva elsker å kose seg med sin lille skjønne hund Jinxy i senga. Foto: NTB Scanpix
HUNDEMAMMA: Eva elsker å kose seg med sin lille skjønne hund Jinxy i senga. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skilt to ganger tidligere

Det forestående bryllupet blir Eva Longorias tredje.

Fra 2002 til 2004 var hun gift med «General Hospital»-stjernen Tyler Christopher (43), og i 2006 giftet hun seg med basketball-proffen Tony Parker (33).

Ekteskapet deres tok slutt etter bare fire år da Longoria fant ut at Parker hundrevis av teksmeldinger fra en annen kvinne på Parkers telefon.

Etter skilsmissen datet 40-åringen lillebroren til Penélope Cruz (41), Eduardo Cruz (30), og entrepenøren Ernesto Arguello (36), før hun traff sin kommende ektemann.

EKS-MANNEN VAR UTRO: Tony Parker innledet et hemmelig forhold med kona til en lagkamerat. Dette resulterte i skilsmisse med Eva Longoria.  Foto: NTB Scanpix
EKS-MANNEN VAR UTRO: Tony Parker innledet et hemmelig forhold med kona til en lagkamerat. Dette resulterte i skilsmisse med Eva Longoria. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Eva Longoria stjal showet på badestranda

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer