Eva Longoria «lurte» alle med rumpestunt

Uten denne rumpa ville ingen hørt om realityshowet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige uke dro sexy Eva Longoria (37) til stranden i Malibu. Skjønnheten koste seg og padlet sammen tre ukjente kjekkaser og pressen strømmet til for å filme og ta bilder av vennegjengen.

Særlig Evas velformede bakende fikk mye oppmerksomhet fra de mannlige fotografene. Senere viste det seg at det hele var et PR-stunt for å promotere Longorias nye realityshow «Ready for Love».

- Longoria har lurt oss. Hun brukte kroppen sin for å få oss til å følge etter henne og filme i over en time. Vi filmet også tre menn som hun har med i et realityshow, sier en reporter i nettstedet TMZ.

Men hun ble raskt tilgitt.

- Så hun fikk oss hit under falske premisser, men hvem bryr seg? Hun er så sexy!

Selv om de fleste kun hadde øyne for «Frustrerte Fruer»-stjernen er det de tre kjekkasene som har hovedrollene i serien som Eva produserer.

Hun har selv plukket ut de tre mannlige deltagerne som i serien skal lete etter sin drømmedame ved hjelp av tre medhjelpere. Programmet skal ledes av kjendisreporter Giuliana Rancic, som tidligere fikk mye oppmerksomhet da hun kjempet mot brystkreft.

Longoria har selv vært litt uheldig med kjærlighetslivet de siste årene. Hun skilte seg fra basketballspilleren Tony Parker etter tre års ekteskap. Hun har også hatt et av-og-på-forhold til Eduardo Cruz. Nylig var hun på date med fotballstjernen Mark Sanchez (25).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble blondine før hemmelig date

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer