FORELSKET: Eva Longorias kjæreste Jose Antonio Bason får henne til å stråle. Her kommer de hånd i hånd fra en fest i New York i fjor høst. Foto: All Over Press
FORELSKET: Eva Longorias kjæreste Jose Antonio Bason får henne til å stråle. Her kommer de hånd i hånd fra en fest i New York i fjor høst. Foto: All Over PressVis mer

Eva Longoria har aldri vært så lykkelig som nå

«Frustrerte fruer»-stjernen har to brutte ekteskap bak seg, men er i dag mer fornøyd med livet enn på lenge.

SEOGHØR.NO: Siden 2013 har Hollywood-stjernen Eva Longoria (40) vært kjæreste med mexicanske Jose Antonio Bason (45), og nå avslører hun hva som er hemmeligheten bak sitt flotte ytre.

- Det er definitivt lykke. Jeg har aldri vært lykkeligere i livet mitt enn jeg er nå. Prosjektene mine, merket og hjemmeprodukt-kolleksjonen. Livet mitt har aldri vært mer komplett. Man er på et annet sted i livet i 20- og 30-årene, forteller hun, ifølge Contactmusic.com.

I 2010 søkte Longoria om skilsmisse fra basketball-proffen Tony Parker (33) etter at hun hadde funnet hundrevis av teksmeldinger fra en annen kvinne på telefonen hans.

Fra 2002 til 2004 var hun også gift med «General Hospital»-stjernen Tyler Christopher (42).

- Kommunikasjon er veldig viktig i et forhold. Og latter. Jeg liker å være omringet av mennesker som er smartere enn meg. Folk jeg kan lære fra og som inspirerer meg, sier hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

UTRO EKS-MANN: I seks år var Longoria sammen med Tony Parker. De tre siste var de gift. Forholdet gikk i oppløsning da han var utro mot henne. Foto: Stella Pictures
UTRO EKS-MANN: I seks år var Longoria sammen med Tony Parker. De tre siste var de gift. Forholdet gikk i oppløsning da han var utro mot henne. Foto: Stella Pictures Vis mer

Angrer ingenting

Selv om «Frustrerte fruer»-stjernen har brent seg i tidligere forhold, så var hun ikke redd for å kjenne på kjærligheten igjen.

- Jeg angrer aldri på noe jeg har sagt eller gjort. Jeg sier det jeg føler, og tror folk respekterer ærligheten min.

I Hollywood er det et konstant jag om å se ung og vakker ut. Knallflotte Eva hevder at hun foreløpig ikke føler et press om å fikse på utseendet, men utelukker ikke en kosmetisk operasjon i fremtiden.

- Jeg tenker egentlig ikke på det. Jeg er ikke imot det, men jeg er ingen talsperson for det heller. Det er rett og slett bare ikke i tankene mine. Når jeg en gang trenger det, er det kanskje mer spennende for meg, sier hun ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Her tar Eva Longoria en «selfie» når hun kjører

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.