Eva Longoria åpner seg om forlovelsen

«Frustrerte fruer»-stjernen planlegger stort meksikansk bryllup.

BLIR MANN OG KONE: Eva Longoria ble tatt på sengen da kjæresten Jose Antonio Baston fridde til henne på ferie til Dubai. Foto: All Over Press
BLIR MANN OG KONE: Eva Longoria ble tatt på sengen da kjæresten Jose Antonio Baston fridde til henne på ferie til Dubai. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Sist måned kom den gledelige nyheten om at Eva Longoria (40) hadde blitt fridd til av kjæresten og forretningsmannen Jose «Pepe» Baston (47).

- Så skjedde dette, skrev skuespilleren under et bilde der hun kysser sin kommende ektemann samtidig som hun viste frem forlovelsesringen - en stor rubin omkranset av diamanter.

Mandag åpnet den tidligere «Frustrerte fruer»-stjernen seg ytterligere om frieriet, men sier at hun og Jose forløpig ikke har satt noen bryllupsdato.

- Vi har ikke diskutert det enda. Jeg mener, jeg er fremdeles i forlovelsesrusen. Det hele kom som en stor overraskelse. Det var i Dubai. I ørkenen. Så vi holder ennå på å ta innover oss hele øyeblikket, fortalte hun på Today Show, ifølge People.com.

- Jeg applauderer ham for hvor vakkert og fantastisk alt var. Og så snakker vi om et stort, fett meksikansk bryllup, lo hun.

Ummmm so this happened....#Engaged #Dubai #Happiness

A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on

Saken fortsetter under bildet.

 
 

Paret begynte å date i 2013 etter å ha blitt introdusert gjennom en felles venn.

- Han er fantastisk. Han er vakker. Og det snilleste mennesket jeg noen gang har truffet. Men han er veldig privat, så jeg snakker aldri om ham, forklarte hun.

Se hele intervjuet her:

 

Lengter ikke etter egne barn

Selv om Longoria snart skal gå i gang med bryllupsplanlegging, så har hun ingen stor drøm om å bli mamma.

- Jeg fylte akkurat 40, så jeg har tenkt tanken: «Renner tiden ut?» sa hun til People i desember.

- Jeg burde tenke på å få barn nå, men jeg føler at livet mitt er fullverdig.

Longorias kommende mann har tre barn fra et tidligere ekteskap, og i løpet av de to og et halvt årene de har vært kjærester, så har hun utviklet et nært forhold til dem.

- De har virkelig vært en gave i livet mitt. Og jeg føler ikke at vi mangler noe selv om vi ikke har en baby sammen, fortalte hun til nettstedet.

Eva har likevel ikke lukket døren helt for det å bli mor.

- Vi er veldig godt fornøyde slik vi har det. Hvis det likevel skulle skje noe, så ville det vært som glasur på kaken.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Et par dager etter at forlovelsen ble kjent poserte det vordende brudeparet utenfor Taj Mahal i Agra i India.  Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Et par dager etter at forlovelsen ble kjent poserte det vordende brudeparet utenfor Taj Mahal i Agra i India. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gifter seg for tredje gang

Det forestående bryllupet blir Eva Longorias tredje.

Fra 2002 til 2004 var hun gift med «General Hospital»-stjernen Tyler Christopher (43), og i 2006 giftet hun seg med basketball-proffen Tony Parker (33).

Ekteskapet deres tok slutt etter bare fire år da Longoria fant ut at Parker hadde lagret hundrevis av teksmeldinger fra en annen kvinne på sin telefon.

Etter skilsmissen datet 40-åringen lillebroren til Penélope Cruz (41), Eduardo Cruz (30), og entrepenøren Ernesto Arguello (36), før hun traff sin kommende ektemann.

EKS-MANNEN VAR UTRO: Tony Parker innledet et hemmelig forhold med kona til en lagkamerat. Dette resulterte i skilsmisse med Eva Longoria.  Foto: Stella Pictures
EKS-MANNEN VAR UTRO: Tony Parker innledet et hemmelig forhold med kona til en lagkamerat. Dette resulterte i skilsmisse med Eva Longoria. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Justin Bieber postet klinebilde på Instagram