Eva flau av sex-scene

Det skal litt til for å overraske Eva. Men Marcia fikk det nylig til.

TØY: Eva lover at det vil bli enda flere intriger, enda med sex - og enda mer utroskap i den tredje sesongen av "Frustrerte fruer". Foto: TV2
TØY: Eva lover at det vil bli enda flere intriger, enda med sex - og enda mer utroskap i den tredje sesongen av "Frustrerte fruer". Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Frustrerte fruer"-stjernen Eva Longoria ble nylig rød som en tomat under innspillingen av sesong tre av serien.Grunnen var at kollega Marcia Cross, som har rollen som rødtoppen Bree Van De Kamp, skulle spille inn en heftig sex-scene med en påfølgende orgasme.Eva innrømmer nå at hun virkelig ikke ante hvor hun skulle gjøre av seg da den fyrige kvinnen satte i gang.- Det var utrolig hva de gjorde. Da jeg så på var det liksom "Hva i ...? Jøss!". Jeg så dem spille inn scenen, men da jeg fikk se den på skjermen var jeg helt sjokkert, forteller Eva den britiske radiostasjonen Heart.

SE BILDENE: Forføreriske fruer i sesong treLongoria, som selv spiller sexy Gabrielle Solis i superserien, avslører også at hun kommer til å være enda mer avkledd i den nye sesongen.- Jeg har mange forhold i tredje sesong fordi Gabrielle har store problemer med ektemannen Carlos. Jeg prøver å gjøre ham sjalu, og har derfor mange kjekkaser som kommer og går. Det er ganske hett!Helt til slutt prater hun om populære Jesse Metcalfe, som spiller gartneren John Rowland i serien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer