DIVA: Eva er ikke som alle andre. Politiet sies å ha brukt 12 millioner bare på sikkerheten rundt bryllupet.  Foto: AP
DIVA: Eva er ikke som alle andre. Politiet sies å ha brukt 12 millioner bare på sikkerheten rundt bryllupet. Foto: APVis mer

Eva fikk mega-ring

Det hele begynte med felles uttrikningslag i St. Tropez og bar videre til et stjernespekket kirkebryllup i Paris.

BILDESPESIAL: Stjerne stålte i Evas bryllup

SEHER.NO: Det var ikke spart på noe da Eva Longoria (32) og Tony Parker (25) giftet seg i verdens mest romantiske by, Paris, på lykkedatoen 07.07.07.


Madamme Parker strålte hele helgen i flotte kreasjoner fra blant annet Chanel. Men det som glitret aller mest var gifteringen på skjønnhetens finger.


Ringen består av utrolige 107 diamanter! Paret har også inngravert en fransk romantisk setning, skriver Daily Mail.  


Selve bryllupet startet på fredag. Da ble paret viet i en borgerlig seremoni av ordføreren av Paris, Bertrand Delanoe. Dette var en liten, formell seremoni med den nærmeste familien og venner. Grunnen til at en borgelig vielse måtte til skal være at Eva har vært gift før.


Mer stjernespekket skulle det bli dagen etter, med en storslått seremoni hvor paret ble velsignet i en av de vakreste kirkene i Paris.


Superkjendiser som Jessica Alba, Thierry Henry og Sheryl Crow skred alle opp den røde løperen.


Og selvfølgelig resten av de frustrerte fruene: Teri Hatcher (42), Felicity Huffman (44) og Nicolette Sheridan (43). Den eneste som var savnet var Marcia Cross (45) som spiller den nevrotiske Bree i serien.


Etter kirken bar det videre til et vakkert slott hvor resten av mottakelsen ble holdt. Slottet er identisk med det som var kulisse for Bond-filmen "Moon-raker".


Nå skal paret være på vei til et hemmelig sted hvor de skal feire at de endelig er mann og kone.

Det var først sagt at Eva Longoria måtte rett hjem til USA etter vielsen for å kunne fortsette innspillingene av Frustrerte fruer...

... men det var kanskje bare en måte å lure pressen på?


LES OGSÅ: Longorias endelige ja!