Måns Zelmerlöw:

Eurovision-vinneren fridde i romantiske omgivelser

Forlovet seg etter ett år som kjærester.

BRYLLUP: Det var denne uken Måns gikk på kne for å fri til sin Ciana, og på et tidspunkt blir det også bryllup - når er ikke kjent enda. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRYLLUP: Det var denne uken Måns gikk på kne for å fri til sin Ciana, og på et tidspunkt blir det også bryllup - når er ikke kjent enda. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I 2015 gikk svenske Måns Zelmerlöw (31) til topps i musikk-konkurransen Eurovision Song Contest med sangen «Heroes».

- Jeg trodde jeg skulle komme på andre elle tredje, så det kjennes helt utrolig, sa han til Aftonbladet etter seieren i 2015.

Nå smiler livet privat også for den kjekke sangstjernen. Mandag avslørte han på sin Instagram-profil at han hadde forlovet seg med kjæresten Ciara Janson (30) under deres ferietur til Kroatia.

På bildet ser man Ciara sitte ved et rundt romantisk bord, mens Måns sitter på knærne og frir til henne med en nydelig himmel og belysning bak dem.

Mrs Z to be 💍 #happiestgirlinthewholewideworld

Et innlegg delt av Ciara Janson (@ciarajanson)

Forlovelsene fant sted knapt ett år etter paret feiret ett år som kjærester.

Det var det svenske bladet Hänt som i høst avslørte at det var Ciara som var hans hemmelige kjæreste, etter de hadde holdt forholdet skjult en stund.

Etter at de gjorde forlovelsen kjent, strømmet gratulasjonene inn fra fans over hele verden.

- Gratulerer til dere begge. Dere ser fantastiske ut sammen, lykke til!, skrev en bruker.

- @Ciarajanson @manszelmerlow gratulerer med forlovelsen til dere begge. Jeg ønsker dere det beste livet fylt med kjærlighet og glede. Så glad på deres vegne, skrev en bruker.

Lagde låt med Maria

Da Maria Haukaas Storeng, nå Maria Haukaas Mittet (38), slapp ny singel i 2010, «Precious To Me», fikk hun meg seg Måns på laget.

Maria, som ble et kjent navn i nabolandet etter å ha kommet på 5. plass under Eurovision-finalen i Beograd i 2008, fortalte den gang at hun valgte sin svenske duettpartner med omhu.

- Vi har invitert over Måns fra Sverige fordi han gjorde et så uslettelig inntrykk under «Melodifestivalen» i 2009, da jeg deltok der sammen med Anna Sahlin. Og da la jeg merke til «han derre som egentlig burde ha vunnet», sa Maria til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

SØTA BROR: Maria Haukaas Storeng har fått med seg svenske Måns Zelmerlöw på sin nye singel "Precious To Me". Foto: Per Ervland / Se og Hør.
SØTA BROR: Maria Haukaas Storeng har fått med seg svenske Måns Zelmerlöw på sin nye singel "Precious To Me". Foto: Per Ervland / Se og Hør. Vis mer

Måns Zelmerlöw fikk i likhet med Maria sitt gjennombrudd i «Idol». Begge har deltatt i Melodi Grand Prix, eller Melodifestivalen som det heter i Sverige, både som artister og programledere.

I tillegg har både Måns og Maria gjort en rekke like musikal-oppsetninger. Men ifølge Maria er det ikke karriere-likhetene som gjorde at de to ville samarbeide.

- Det var faktisk noe vi oppdaget etter hvert. Det er egentlig ganske kult. Vi har tatt nesten akkurat de samme valgene, men ting blir jo også litt tilfeldig, sa Maria den gang.

«Skal vi danse?»

Måns Zelmerlöw ble superpopulær i Sverige etter at han i 2006 stakk av med seieren i den svenske versjonen av «Skal vi danse». Da oppfordret han Maria til å gjøre det samme.

MORO: I 2010 var Maria Haukaas Mittet med i «Skal vi danse» på TV 2. Hun og dansepartner Aasmund Grinaker havnet på en solid fjerdeplass. Foto: Stella Pictures
MORO: I 2010 var Maria Haukaas Mittet med i «Skal vi danse» på TV 2. Hun og dansepartner Aasmund Grinaker havnet på en solid fjerdeplass. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ja, det var kjempemorsomt å gjøre. Jeg er veldig glad for at jeg fikk gjøre det fordi jeg hadde aldri danset før dette, men her ble jeg tvunget til å lære meg å danse. Etterpå har jeg til og med danset som solodanser. Jeg hadde nok aldri danset om det ikke var for dette programmet, så det burde du gjøre, Maria, sa Måns til sin norske duettpartner.

Og Maria stilte seg på ingen måte negativ til sin svenske kollegas oppfordring.

- Jeg har alltid hatt en drøm om å være med i «Skal vi danse», helt fra første stund. Men jeg har ikke blitt spurt og da kan jeg jo ikke bare bryte meg inn heller, sa en lattermild Maria til Seoghør.no.

Senere samme året ble hun med i akkurat «Skal vi danse».

LES OGSÅ: Lillebroren til stjernen gjør det stort som modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer