Sydney Sweeney:

«Euphoria»-stjernen er forlovet

Lykken smiler for Sydney Sweeney.

FORLOVET: Skuespiller Sydney Sweeney har forlovet seg med kjæresten. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB
FORLOVET: Skuespiller Sydney Sweeney har forlovet seg med kjæresten. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Den populære Hollywood-skuespilleren Sydney Sweeney (24) er for tiden høyaktuell med den andre sesongen av HBO-serien «Euphoria», som raskt ble en seerfavoritt.

24-åringen har imidlertid all grunn til å smile om dagen. Etter at hun nylig ble avbildet iført en skinnende diamantring, startet spekulasjonene om hun er blitt forlovet.

Nå melder flere utenlandske medier at Sweeney har forlovet seg med kjæresten, deriblant People, som skriver at de har fått det bekreftet.

- Dater ikke folk i søkelyset

Selv om Sweeney holder kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet sitt, ble hun i 2018 koblet til sin nåværende kjæreste, Jonathan Davino (37), som hun nå er forlovet med.

Paret har blitt observert sammen ved flere anledninger. Da de tilbake i 2020 ble fotografert sammen på ferie på Hawaii, var det ingen tvil om at turtelduene var svært forelsket, ifølge People.

«Euphoria»-stjernen har imidlertid aldri bekreftet forholdet deres offentlig.

I januar prydet hun for første gang Cosmopolitans forside, og i et langt intervju snakket Sweeney om hvorfor hun har bestemt seg for å holde tett om kjærlighetslivet sitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer