Sydney Sweeney:

«Euphoria»-stjernen er forlovet

Lykken smiler for Sydney Sweeney.

FORLOVET: Skuespiller Sydney Sweeney har forlovet seg med kjæresten. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB
FORLOVET: Skuespiller Sydney Sweeney har forlovet seg med kjæresten. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Den populære Hollywood-skuespilleren Sydney Sweeney (24) er for tiden høyaktuell med den andre sesongen av HBO-serien «Euphoria», som raskt ble en seerfavoritt.

24-åringen har imidlertid all grunn til å smile om dagen. Etter at hun nylig ble avbildet iført en skinnende diamantring, startet spekulasjonene om hun er blitt forlovet.

Nå melder flere utenlandske medier at Sweeney har forlovet seg med kjæresten, deriblant People, som skriver at de har fått det bekreftet.

KRITISKE: Ny sesong av HBO-suksessen «Euphoria» er endelig her, men det er én ting seerne ikke er like imponert over etter å ha sett første episode. Vis mer

- Dater ikke folk i søkelyset

Selv om Sweeney holder kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet sitt, ble hun i 2018 koblet til sin nåværende kjæreste, Jonathan Davino (37), som hun nå er forlovet med.

Paret har blitt observert sammen ved flere anledninger. Da de tilbake i 2020 ble fotografert sammen på ferie på Hawaii, var det ingen tvil om at turtelduene var svært forelsket, ifølge People.

«Euphoria»-stjernen har imidlertid aldri bekreftet forholdet deres offentlig.

I januar prydet hun for første gang Cosmopolitans forside, og i et langt intervju snakket Sweeney om hvorfor hun har bestemt seg for å holde tett om kjærlighetslivet sitt.

- Jeg dater ikke folk i søkelyset. Ikke skuespillere, eller musikere, eller noen innen underholdning, fordi jeg bare kan være den normale Sydney på den måten, og det er lettest, delte hun åpenhjertig.

KRITISKE: Ny sesong av HBO-suksessen «Euphoria» er endelig her, men det er én ting seerne ikke er like imponert over etter å ha sett første episode. Vis mer

På spørsmål om hvilke egenskaper hun ser etter hos en partner, svarte hun følgende:

- Jeg ser etter en bestevenn. Jeg trenger å kunne være sammen med noen som jeg bokstavelig talt kan henge med døgnet rundt og aldri bli lei av, og vi ler hver eneste dag.

Åpen om nakenscenene

Det var i januar at den andre sesongen av «Euphoria» begynte å rulle over skjermene igjen. Og den som kanskje får mest skjermtid uten klær er Sydney Sweeney, som spiller karakteren Cassie.

Samtidig som serien startet åpnet hun seg også om nakenscenene overfor The Independent. Hun fortalte blant annet at skjermdumper fra serien ble spredt utover sosiale medier, og at broren hennes ble tagget i flere innlegg.

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

- Det er det mest sårende noen kan gjøre. Det jeg driver med er helt separat fra familien min. Karakteren min er helt separat fra meg. Det er så respektløst og plagsomt, sa hun i intervjuet.

Videre fortalte hun at det aldri har vært ukomfortabelt å spille inn nakenscenene, hvor det har vært en såkalt intimitetskoordinator på plass. Sweeney sa at manusforfatter Sam Levinson har vært fantastisk å jobbe med.

24-åringen fortalte imidlertid at det ikke alltid har vært tilfelle i andre produksjoner.

- Jeg har hatt opplevelser hvor jeg ville hjem for å skrubbe meg selv sår fordi jeg følte meg ekkel. Jeg følte meg ikke komfortabel med motspilleren min eller crewet, og jeg følte ikke at det var noe karakteren min ville gjort. Det fikk meg mer selvkritisk, var blant det hun sa.

LES OGSÅ: Forlovet etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer