VANSKELIG JOBB: Haddy N'jie tror det blir tøft å lede 22. juli-markeringen søndag kveld.  Foto: Stella Pictures
VANSKELIG JOBB: Haddy N'jie tror det blir tøft å lede 22. juli-markeringen søndag kveld. Foto: Stella PicturesVis mer

- Etterpå kan man gråte så mye man vil

Haddy N'jie vil prøve å holde tårene tilbake under søndagens 22. juli-markering.

SEOGHØR.NO: I år som i fjor leder NRK-profilen Haddy N’jie (33) 22. Juli-markeringen på Rådhusplassen i Oslo. Hun tror det blir enda vanskeligere denne gangen, og er innstilt på å være minst mulig på scenen. 

- Så lenge jeg gjør jobben min på søndag er ikke jeg noe viktig, men hvis jeg driter meg ut så blir det fryktelig vanskelig for mange. Derfor er det en veldig spesiell jobb å gjøre, sier hun til VG. 

33-åringen har fulgt nøye med på rettssaken, samt lest intervjuer og blogger med pårørende og overlevende for å finne tonen blant folket ett år etter terroren i Oslo og på Utøya. 

 Programlederen forteller at det var vanskelig å holde tilbake tårene da hun i fjor sto på scenen og ofrenes navn ble lest opp, men tror hun klarer å la være å felle tårer under søndagens konsert. 

- Etterpå så kan man jo gråte så mye man bare vil! Men det å stå på scenen gjør det mye lettere fordi at man har en oppgave man skal fylle, det er jo egentlig mye enklere å stå på scenen enn å være blant publikum og observere alt derfra. 
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Åpen om angsten