Etterlyser tre kvinner til Iglesias-date

Programleder Geir Schau vil overgå Petter Pilgaard.

VIL DATE TRE DAMER SAMTIDIG: Programleder Geir Schau leter etter tre damer som vil bli med ham på Julio Iglesias konsert. Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør
VIL DATE TRE DAMER SAMTIDIG: Programleder Geir Schau leter etter tre damer som vil bli med ham på Julio Iglesias konsert. Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Petter Pilgaard fikk mye oppmerksomhet da han tilbød kvinnelige lyttere en date og en natt med seg i sitt radioprogram på kanalen NRJ.

Nå får Pilgaard konkurranse om oppmerksomheten fra Geir Schau - som er kjent fra «Morgenklubben med Loven & Co» på Radio Norge.

Ifølge Her og Nå har Schau (53) - som også har ledet TV-programmet «Mannegruppa Ottar» på Viasat 4 - etterlyst hele tre kvinner som vil være med ham på konsert med den spanske smørsangeren Julio Iglesias i Oslo 12. juni.

- Først er det konsert, og så nachspiel på Ekebergrestauranten. Opplegget mitt er hemmelig, det er en kunstform jeg ikke kan røpe, sier han til bladet.

Geir - som er singel - sier han er en romantiker.

- Dette skal bli en uforglemmelig aften for alle tre. Siden jeg ikke skal møte dem før konserten, blir dette jo veldig spennende for meg. Damene kan forvente kyss på første date, sier han til Her og Nå.

Petters eksforlovede, Mari Haugersveen, har tidligere sagt til Seoghør.no at hun synes det er trist å se at ekskjæresten må ty til så drastiske midler for å få seg en date.
 
- Det er synd at han må gå så langt for å få seg noe. Men han er jo en klovn. Han får bare styre på, sa Mari.

LES OGSÅ: Pilgaard vil dele ut sex på radio

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer