Gunilla Persson:

Etterlyser sin norske flørt

- Forsvant sporløst.

ETTERLYSER NORDMANN: Gunilla Persson avslørte for en uke siden at hun hadde funnet den store kjærligheten i en nordmann. Nå har han forsvunnet. Foto: NTB Scanpix
ETTERLYSER NORDMANN: Gunilla Persson avslørte for en uke siden at hun hadde funnet den store kjærligheten i en nordmann. Nå har han forsvunnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke mer enn en uke siden at den svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson (60) kunne avsløre at hun etter flere år som singel, endelig så ut til å ha funnet lykken igjen.

- Det sa klikk

Til det svenske nettstedet Hänt fortalte Persson at hun hadde truffet en ny mann - en nordmann.

- Vi skal faktisk på en krepsefest i morgen. Da skal vi spise kreps i godt selskap, sa hun.

Ifølge Persson var det på det tidspunktet for tidlig å si om det hele kunne utvikle seg til noe mer alvorlig. Men allerede da hadde nordmannen fått en spesiell rolle i hennes liv.

- Jeg kan si at det sa klikk, sa Persson.

Like i forkant av intervjuet hadde Hollywood-fruen hintet på bloggen sin om at hun hadde truffet en spesiell mann i forbindelse med en bytur etter en pressetilstelning.

«Svenske Hollywoodfruer»-stjernen hadde svenskekongen som kavaler. Vis mer

«Etter festlighetene spiste Siv og jeg og Roxanne middag på Strandvägen 1, der vi hele tiden var omsvermet av fans, inkludert en gjeng fra England. Deretter bar det i vei med våre nye venner (en norsk mann som var spesielt interessant for meg) til Noppes og Riche, som vi stengte 02.15, skrev hun på bloggen.

Denne norske mannen var altså Oskar, og Persson beskrev det hele som kjærlighet ved første blikk.

Sporløst forsvunnet

Men Adam, eller kanskje Eva i dette tilfellet, var ikke lenge i paradis. For bare en uke etter at kjærligheten igjen var på plass i livet til 60-åringen, er den, kanskje, forsvunnet.

For norske Oskar er sporløst forsvunnet.

«Oskar har forsvunnet, helt sporløst, og røyken etter ham har for lengst forsvunnet. Og det er kanskje like greit … Men hvem vet, kanskje det har hendt ham noe. Jeg gir det noen dager, før jeg for alvor leter etter Oskar, the Norwegian gentleman», skriver Persson, ifølge Aftonbladet.

Så gjenstår det å se om Persson klarer å spore opp den «norske gentlemanen», som etter sigende skal ha tilhold i både Sverige, Norge og USA.

GOD TONE: Gunilla Persson blir satt ut av Kristin Gjelsviks utsagn under middagsselskapet. Vis mer

Turbulent ekteskap

Den skandaleombruste reality-profilen flyttet fra Högsjö i Vingåkers kommune og vendte nesa mot USA for 30 år siden, der hun jobbet som modell og skuespiller.

På 70- og 80-tallet tilbrakte Persson mye tid i New York, hvor hun blant annet landet en modellkontrakt med Elite Model Management. Hun har også vært undertøysmodell for La Perla.

Klipp fra TV3-programmet "Svenske Hollywoodfruer": Åsa Vesterlund kaster ut Gunilla Persson etter at hun har gått over streken flere ganger. Vis mer

I 1984 møtte hun sin eksmann, Stephen Linville, og etter bare seks måneder, giftet paret seg. Forholdet skulle imidlertid vise seg å surne raskt. Eksmannen har siden kommet med svært kritiske kommentarer om Persson. Blant det han tidligere har uttalt, er at det føltes som hun brukte ham for oppholdstillatelse.

Han har også påstått at ekskona fortalte ham at hun ikke kunne vært sammen med en som tilhører «middelklassen». Persson har på sin side avskrevet eksmannens påstander som løgn.

Som 43- åring fødte Persson sin første og eneste barn, datteren Erika Persson, som også medvirker i «Svenske Hollywoodfruer». TV-profilen har aldri avslørt identiteten til datterens far i offentligheten.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om nakenbadingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer