ØNSKER SKRYT: Eva Mendes tror alle tar det for gitt at det ikke er noe problem å kaste klærne om man ser bra ut. Det er ikke sånn det egentlig er, mener hun. Foto: All Over Press
ØNSKER SKRYT: Eva Mendes tror alle tar det for gitt at det ikke er noe problem å kaste klærne om man ser bra ut. Det er ikke sånn det egentlig er, mener hun. Foto: All Over Press Vis mer

Etterlyser mer naken-skryt

- Ingen har sagt til meg at jeg er tøff som gjør dette...

SEHER.NO: Om det er en Hollywood-stjerne som ikke har noe imot å kaste klærne foran kamera, er det Eva Mendes (36). Men skuespilleren og modellen avslører at hun fortsatt blir nervøs når klærne faller. Det til tross for at hun anser seg selv som attraktiv.

- Når andre skuespillere, som kanskje ikke blir ansett å være så attraktive, kaster klærne, blir de ofte kalt tøffe, sier hun ifølge Contactmusic.com.

- Ingen har noen gang sagt til meg: «Eva, du er så tøff som viser deg helt naken rett forfra». Selv om jeg ser bra ut, betyr ikke det at det er mindre skummelt. Hvorfor er ikke jeg tøff?

36-åringen forteller at det slettes ikke var så enkelt som man kanskje skulle tro, å lære og like seg selv.

- Jeg har jobbet veldig hardt for å elske meg selv, og nå gjør jeg det. Jeg tror det er det folk kanskje kan forstå med meg. For det er jo veldig mange vakre kvinner med flotte kropper i denne bransjen.

Det til tross, Mendes ønsker ikke bare å være kjent for sin egen kropp, selv om hun innrømmer at hun bare kan takke seg selv for imaget sitt.

- Jeg har definitivt skylden for imaget jeg viser der ute. Men det er litt frustrerende, fordi jeg ønsker ikke å bare være kjent for å være sexy. Jeg vil gjerne at folk skal huske meg for ambisjonene, viljen og den humoristiske sansen min, og.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Insisterer på å vise seg naken