Etterlyser mer glamour blant norske kjendiser

- Jeg ønsker meg et lite stykke Hollywood i Bergen under «Gullruten», sier Jan Thomas.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kveld deles «Gullruten» ut i Bergen og store deler av kjendis-Norge strømmer til den røde løperen for å feire TV og filmbransjen. 

Én som følger nøye med på kjendisene er Jan Thomas Mørch Husby (45). Gullruten er hans favorittshow, men stylisten etterlyser mer glamour.

- Jeg ønsker meg et lite stykke Hollywood i Bergen under gullruten. Mange prøver altfor hardt. Mye penger og dårlig smak er en livsfarlig kombinasjon, sier Jan Thomas til Seoghør.no.

Moteeksperten mener det er mange kjendiser som bommer på kleskoden hvert eneste år. Én som derimot får skryt er «Gullrutens» programleder Dorthe Skappel, som leder programmet  for siste gang.

- Den eneste som er superglamorøs hvert år er programleder Dorthe Skappel. Jeg håper hun får litt konkurranse i år. Jeg oppfordrer Norge til å tenkte helhet, glamour og lange kjoler. Det aller viktigste er å skjønne hvordan man balanserer et antrekk. Jeg følger nøye med og vil være kjempestreng.

Nå håper Jan Thomas at de inviterte virkelig våger å trå til under prisutdelingen.

- «Gullruten» er Norges avar på Oscarutdelingen. Det er den ene kvelden man kan tørre å ta plass og hvor det er kun glamour som gjelder. For å få en sekser for antrekket må de hente inspirasjon fra utlandet. Det skal være mye hår, smykker og kjoler. Alt annet ville vært helt utilgivelig!

Jan Thomas vurderer kjendisenes antrekk i sin spalte «Motepolitiet» i Se og Hør. Nå har også du mulighet til å få en vurdering på ditt antrekk! Send inn bilde av deg selv i ditt favorittantrekk og vinn en konsultasjon i Jan Thomas Studio.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette gjør norske kvinner feil 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer