Finneas O'Connell:

Etterlyser mann på Instagram

Artisten la ut bilde av mannen han hevder stjal fra ham.

SØKER SKURK: Finneas O'Connell, her med søsteren Billie Eilish, etterlyser en mann han hevder har stjålet fra ham. Foto: NTB scanpix
SØKER SKURK: Finneas O'Connell, her med søsteren Billie Eilish, etterlyser en mann han hevder har stjålet fra ham. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Søskenduoen Billie Eilish (18) og Finneas O'Connell (22) har gjort stor suksess særlig det siste året. Førstnevnte har blitt en av verdens største stjerner, og sammen med broren lagde hun albumet «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» som har toppet lister over hele verden.

O'Connell, som arbeider tett med søsteren, samt turnerer med henne, har også slått seg stort opp som artist. Og med berømmelse får man naturligvis mye oppmerksomhet - også av den ubehagelige sorten.

Truer med nakketatovering

Nå skriver 22-åringen på Instagram at han har hatt en tyv på døren, bokstavelig talt. For sine 2,4 millioner følgere etterlyser han nå den angivelige skurken med bilde.

- Hei alle sammen! Jeg fant ut at jeg skulle sette alle dere 2,4 millioner til god nytte. Denne kjekke karen stjal en haug pakker fra verandaen min i Los Angeles i dag og REV av ringeklokkekameraet ut og tok det med seg, skriver 22-åringen i innlegget.

HYLLES: Den Australske komikeren Celeste Barber hylles av kjendisene etter å ha tullet mye med kroppen sin på Instagram. Vis mer

Bildet viser en mørkhåret mann med briller, og det kan tenkes at O'Connell har fått bildet ved hjelp av overvåkningskameraet. Det sier han imidlertid ikke noe om.

- La meg få vite det om dere kjenner ham. Jeg kommer ikke til å anmelde ham hvis han gir alle pakkene tilbake og om han lar meg gi ham en nakketatovering som sier «tyv», avsluttes innlegget.

Fansen har nå kastet seg over kommentarfeltet og lover artisten å finne ut av hvem mannen på bildet er.

- Ikke bekymre deg Finneas. Vi skal finne denne fyren, skriver én.

Får kritikk for uthenging

Flere kritiserer imidlertid O'Connell for å dele bildet av den angivelige tyven slik at ansiktet hans blir eksponert for så mange mennesker.

- Du trakasserer noen offentlig. Jeg skjønner at du er sint og redd, men dette er ikke måten å gjøre det på. Ikke kom her med «så ikke stjel da», fordi jeg snakker om måten du handler på. Han er kanskje en far, en person som mistet jobben og er i karantene, en ektemann. Fortjener familien hans dette, spør en følger.

En annen mener det riktige ville vært å kontakte politiet, i stedet for å sette noen i gapestokk i sosiale medier.

- Du har for mye påvirkningskraft til å gjøre noe som dette, du kan virkelig såre noen, eller verre. Jeg er lei meg for at dette skjedde med deg, men dette er ikke måten å gjøre det på, skriver vedkommende.

OVERFLADISK: Rød Løper går gjennom de villeste realityprogrammene som har gått på TV gjennom tidene. Første program ut er amerikanske «Are You Hot?». Video: ABC / Rød Løper Vis mer

Flere hevder på en annen side at de har en mistanke om hvem den angivelige tyven er, men enn så lenge er ikke mannens identitet kjent.

- Ingen unnskyldning

Også O'Connells kjæreste og samboer, Claudia Sulewski (24), har uttalt seg om hendelsen i sosiale medier. Ifølge bransjenettstedet Billboard hadde hun lagt ut bilde av mannen på historiefunksjonen på sin Instagram-profil, men det har hun nå slettet.

- Jeg slettet mine to poster fordi jeg til syvende og sist tror at det ikke hjelper noe. Jeg synes ikke det er noen unnskyldning for å ta seg inn på noen andres eiendom, vandalisere overvåkningsutstyr og å stjele andres private eiendeler. Det er bokstavelig talt en føderal kriminell handling, og kan føre til fengsel og bot på opp til 250 000 dollar, skriver hun i en ny post.

- Denne fyren parkerte bokstavelig talt foran huset vårt og gikk rett opp til det. Dessverre skjer slike ting. Handlingene hans kan ikke rettferdiggjøres, men jeg velger å avslutte dette her. Det er viktigere og mer positive ting å spre i denne tiden, skriver hun videre, sammen med et bilde av seg og parets hund.

LES OGSÅ: Artist Duffy - Derfor forsvant hun fra rampelyset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer