Hertuginne Meghan:

Etterlot beskjeder til sexarbeidere på bananer

Hertuginne Meghan overrasket på veldedighetsbesøk.

DET LILLE EKSTRA: Hertuginne Meghan og prins Harry var nylig på veldedighetsbesøk. Der la førstnevnte igjen noen små, håndskrevne beskjeder til kvinnelige sexarbeidere og rusmisbrukere. Foto: NTB Scanpix
DET LILLE EKSTRA: Hertuginne Meghan og prins Harry var nylig på veldedighetsbesøk. Der la førstnevnte igjen noen små, håndskrevne beskjeder til kvinnelige sexarbeidere og rusmisbrukere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var like før helgen at høygravide hertuginne Meghan (37) og ektemannen dukket opp i lokalene til veldedighetsorganisasjonen One25, et hjelpetilbud for kvinnelige sexarbeidere og rusmisbrukere som ønsker å få livet på rett kjøl.

Besøket i seg selv var et av mange poster på hertugparets offentlige program, men Meghans gest under besøket har fått flere til å sperre opp øynene.

Ifølge flere internasjonale medier, deriblant CNN, skal 37-åringen spontant ha bestemt seg for å skrive varme og hyggelige meldinger til kvinnene hun besøkte hos organisasjonen - på bananer.

EN HJELPENDE HÅND: Hertuginne Meghan ønsket mer enn gjerne å bidra til arbeidet som veldedighetsorganisasjonen One25 gjør - og tok dermed pennen fatt. Foto: NTB Scanpix
EN HJELPENDE HÅND: Hertuginne Meghan ønsket mer enn gjerne å bidra til arbeidet som veldedighetsorganisasjonen One25 gjør - og tok dermed pennen fatt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Fantastisk

Meldinger som «Du er sterk», «Du er spesiell» og «Du er modig» ble håndskrevet av Meghan og prydet dermed et fåtall bananer som hun etterlot seg.

Inspirasjonen bak det lille stuntet, hadde hun fått fra helt annet hold.

- Jeg så dette skolelunsjprosjektet i USA hvor en kvinne skrev noen bekreftende og oppløftende ord på bananer for å få barna til å føle seg styrket, sa Meghan til de som jobbet for veldedigheten, skriver CNN.

- Det var den mest fantastiske ideen, den lille gesten. Jeg har ansvar for banan-beskjedene!, la hun til idet hun jobbet seg bortover matdisken.

SMÅ BESKJEDER: Hertuginne Meghan skrev oppløftende ord på bananene som kvinnene skulle få. Foto: NTB Scanpix
SMÅ BESKJEDER: Hertuginne Meghan skrev oppløftende ord på bananene som kvinnene skulle få. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En ære

I etterkant har mange lagt merke til det hertuginnen gjorde, og ONE25 har i ettertid takket både Meghan og prins Harry (34) for besøket, på sosiale medier.

- For en ære å ha dere på besøk. Vi sitter alle igjen med et stort smil, skrev de på Twitter.

Samme dag som det aktuelle besøket hilste hertugparet i kjent stil på de oppmøtte utenfor organisasjonen. Meghan og Harry, som snart blir foreldre for første gang, tok seg tid til både samtaler og bilder med de oppmøtte, til fansens store begeistring.

For det er mye som skjer for prinsen og kona om dagen. Ikke bare er de et par måneder unna terminen for sitt første barn, men Meghan og Harry er også på flyttefot.

Saken fortsetter under:

Vil ikke ha barnepike

For et par måneder siden ble kjent at duoen trenger mer plass, ettersom de snart blir foreldre. Det kongelige paret holder for tiden på med å pusse opp eiendommen på Frogmore Cottage for flere millioner.

Meghan og Harry vil få et eget barneværelse, treningsrom og yogastudio i sitt nye hjem, og planen er, ifølge flere medier, deriblant Vanity Fair, at Meghans mor, Doria Ragland (62), vil få et eget rom i huset.

Flere kilder nær paret hevder at de to ikke kommer til å følge kongelig presedens, der det er vanlig å hyre inn en barnepike til sine kommende barn. Den hjelpen får de angivelig av mamma Doria - i hvert fall i starten.

Dorias rom skal ligge i tilknytning til barneværelset, og barneværelset skal i tillegg til det ekstra soverommet være tilknyttet et eget lekerom for barnet.

UTTALTE SEG OM GRAVIDITETEN: Under et besøk på universitetet i Leicester, åpnet hertuginne Kate opp om hva hun tenker om hertuginne Meghans graviditet. Video: @march1994bieber via Storyful Vis mer Vis mer

Som kongelige har Meghan og prins Harry ubegrenset tilgang til profesjonelle barnepiker, men de skal angivelig ikke ha lyst til å følge i hertuginne Kate (37) og prins Williams (36) fotspor.

Som medlem av en av verdens mest offentlige familier, er det ventet stor spenning rundt det kommende barnet. Den rojale fanskaren følger med med argusøyne, og venter stadig på nye detaljer rundt babyen.

«SKREMMENDE»: I desember 2018 ble de levende voksfigurene av hertuginne Meghan og prins Harry vist frem ved Madame Tussauds i Berlin. Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Video: NTB Scanpix / Madame Tussauds Vis mer

Røpet babydetaljer

Det var derfor mange som slapp jubelen løs nylig, da Meghan skal ha røpet detaljen mange har ventet på, nemlig når hun har termin. Det gjorde hun under et oppdrag i Birkenhead i England.

Ifølge Daily Mail sa hun til noen av de oppmøtte at hun er seks måneder på vei, og at babyen kommer i april. Hertuginnen skal også ha avslørt at hun ikke vet om den lille i magen blir en gutt eller jente.

I ettertid skal det også ha kommet flere opplysninger rundt det kommende barnet, den gang i form av interiør.

Ifølge kilder til Entertainment Tonight, kommer barneværelset til å bli gjort i en moderne stil, og siden paret ikke vet kjønnet på babyen, har de unngått tradisjonelle farger som rosa eller blå.

- Ifølge de som jobber med oppussingen kommer rommet tilsynelatende til å ha en monokrom palett, med gjennomgående tema i hvitt og grått, sa kongehusekspert Katie Nicholl til Entertainment Tonight.

LES OGSÅ: - Usikker på om jeg ville være med henne