FÅR SKRYT: 13 år etter at Britney Spears og Justin Timberlake viste seg fram i denim under American Music Awards, kopierte Katy Perry og Riff Raff stilen. Britneys tilbakemelding er av det positive slaget. Foto: All Over Press
FÅR SKRYT: 13 år etter at Britney Spears og Justin Timberlake viste seg fram i denim under American Music Awards, kopierte Katy Perry og Riff Raff stilen. Britneys tilbakemelding er av det positive slaget. Foto: All Over PressVis mer

Etterlignet Britney - Her er stjernens dom

«Toxic»--sangerinnen reagerte spontant da hun så hva Katy Perry hadde valgt til Emmy-festen.

SEOGHØR.NO: Det var popstjernen Katy Perry (29) og rapperen Riff Raff som stjal showet på den røde løperen under søndagens MTV Video Music Awards i Los Angeles.

DATINGRYKTER: Det ryktes om at rapperen og popstjernen er et par, men de to har ikke bekreftet forholdet ennå. Foto: All Over Press
DATINGRYKTER: Det ryktes om at rapperen og popstjernen er et par, men de to har ikke bekreftet forholdet ennå. Foto: All Over Press Vis mer

De to hadde nemlig kopiert antrekket Britney Spears (32) og Justin Timberlake (33) viste seg fram i, da de ankom American Music Awards for 13 år siden.

Antrekket ble den gang totalslaktet, og Perry kom med en humoristisk melding før hun viste seg fram på søndag.

- Vi går for den beste «Verst kledde»-prisen i dag, skrev hun på Twitter.

Og antrekket har ikke gått upåaktet hen. Utover nattetimene kom nemlig Britney med sin respons på stuntet.

- Akkurat da jeg trodde denim-kjolen hadde gått av med pensjon, så bringer du den tilbake! Du så fantastisk ut i kveld, skrev hun.

«Det var liten tvil om antrekket var en suksess, i og med at stjernen spaserte nedover den røde løperen full av selvtillit, arm i arm med Riff Raff», skriver Daily Mail.

Datingryktene mellom rapperen og Perry har de siste månedene svirret i Hollywood-pressen. På løperen fikk de spørsmål om forholdet nå er offisielt.

Svaret var imidlertid av den fleipete sorten.

- Vi har allerede et par barn på vei, sa Riff Raff.

LES OGSÅ: Katy gjorde narr av Britney

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.