Amber Heard:

Etterforskes

Knappe måneden etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp, er Amber Heard igjen i hardt vær.

I HARDT VÆR: Amber Heard har vært på «alles» lepper den siste tiden. Nå etterforskes hun i Australia. Foto: Michael Reynolds/REUTERS/NTB.
I HARDT VÆR: Amber Heard har vært på «alles» lepper den siste tiden. Nå etterforskes hun i Australia. Foto: Michael Reynolds/REUTERS/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har mildt sagt stormet rundt eksparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) den siste tiden.

Som kjent tapte Heard rettssaken mot Depp, og ble dømt til å betale ti millioner dollar i erstatning, samt fem millioner dollar i tilleggserstatning. Sistnevnte beløp ble redusert til delstaten Virginias maksgrense, som er på 350 000 dollar.

Men Heards juridiske problemer er langt fra over. Få uker etter ærekrenkelsesrettssaken, er 36-åringen under etterforskning.

ÅPNER SEG: Amber Heard snakker ut om rettssaken mot Johnny Depp i nytt intervju. Video: NBC Vis mer

Importerte hunder

«Aquaman»-skuespilleren er fortsatt under etterforskning i Australia, forteller en talsperson for det australske departementet for landbruk, vann og miljø til ET.

- Vi undersøker hendelsen der Heard i 2015 importerte hennes to hunder til Australia ulovlig.

Talspersonen bekrefter at saken er pågående.

Heard har hittil ikke kommentert saken.

Heard og Depp var fortsatt gift på tidspunktet hendelsen skal ha skjedd. Hun skal ha tatt med seg de to hundene deres, Pistol og Boo, inn i landet uten å deklarere dem ved innreise, til tross for de strenge karantenelovene i landet om ti dagers karantene.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

I juli 2015 ble skuespilleren offisielt siktet for to tilfeller av ulovlig import av dyrene, men etter å ha erkjent straffskyld for forfalskning av reisedokumenter i retten, ble saken avsluttet.

- Trodde alt var i orden

Depp kommenterte hendelsen under et Jimmy Kimmel-intervju i september 2015.

- Vi trodde alt av papirarbeidet var i orden for hundene. Vi var der med hundene foran alle.

Til tross for at saken ble avsluttet allerede i 2015, ønsker det australske departementet nå å innhente vitneforklaringer så påtalemyndigheten kan vurdere om bevisene er tilstrekkelige til å ta rettslige grep.

Eksparet beklagde hendelsen i en felles video tilbake i 2016.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

Tapte i retten

Etterforskningen kommer kort tid etter at Heard tapte mot eksmannen i den mye omtalte ærekrenkelsesrettssaken. Som nevnt tapte Heard rettssaken, men fikk også medhold på to punker. Depp ble på sin side dømt til å betale ekskona to millioner dollar.

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona, Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

Heard er ikke den eneste som står foran nye juridiske problemer. Depp må i juli nok en gang møte i retten. Denne gangen i forbindelse med overgrepsanklager fra tidligere kollega Gregory Brooks, som jobbet som lokasjonssjef på «Pirates of the Caribbean»-stjernens film, «City of Lies».

Depp vil igjen representeres av advokat Camille Vasquez. I rettsdokumentene ET viser til, påstår Brooks at han ikke bare ble verbalt angrepet av Depp, men at han også ble slått to ganger i brystet. Brooks sier at han ble fysiske og psykisk skadet.

LES OGSÅ: Slik ser hun ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer