Amber Heard:

Etterforskes

Knappe måneden etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp, er Amber Heard igjen i hardt vær.

I HARDT VÆR: Amber Heard har vært på «alles» lepper den siste tiden. Nå etterforskes hun i Australia. Foto: Michael Reynolds/REUTERS/NTB.
I HARDT VÆR: Amber Heard har vært på «alles» lepper den siste tiden. Nå etterforskes hun i Australia. Foto: Michael Reynolds/REUTERS/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har mildt sagt stormet rundt eksparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) den siste tiden.

Som kjent tapte Heard rettssaken mot Depp, og ble dømt til å betale ti millioner dollar i erstatning, samt fem millioner dollar i tilleggserstatning. Sistnevnte beløp ble redusert til delstaten Virginias maksgrense, som er på 350 000 dollar.

Men Heards juridiske problemer er langt fra over. Få uker etter ærekrenkelsesrettssaken, er 36-åringen under etterforskning.

Importerte hunder

«Aquaman»-skuespilleren er fortsatt under etterforskning i Australia, forteller en talsperson for det australske departementet for landbruk, vann og miljø til ET.

- Vi undersøker hendelsen der Heard i 2015 importerte hennes to hunder til Australia ulovlig.

Talspersonen bekrefter at saken er pågående.

Heard har hittil ikke kommentert saken.

Heard og Depp var fortsatt gift på tidspunktet hendelsen skal ha skjedd. Hun skal ha tatt med seg de to hundene deres, Pistol og Boo, inn i landet uten å deklarere dem ved innreise, til tross for de strenge karantenelovene i landet om ti dagers karantene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer