BLE HAN DREPT? Politisjef William Bratton har tidligere uttalt at han ikke utelukker at Michael Jackson kan ha blitt drept. Foto: All Over Press
BLE HAN DREPT? Politisjef William Bratton har tidligere uttalt at han ikke utelukker at Michael Jackson kan ha blitt drept. Foto: All Over PressVis mer

- Etterforskes som drap

Politiet sitter med mange ubesvarte spørsmål etter Michael Jacksons død.

SEHER.NO: Det er nettstedet TMZ som hevder at flere kilder i politiet har bekreftet at dødsfallet til Michael Jackson nå blir etterforsket som drap, og at hovedfokuset ligger på Jacksons private lege, Dr. Conrad Murray (51).

Ifølge nettstedets kilder skal bevisene peke mot at det var Propofol - som er et kraftig medikament som brukes av anestesileger for å få pasienter bevisstløse - som skal ha vært hovedårsaken til Jacksons død.

Det har tidligere kommet fram at popartisten brukte hårreisende summer på medikamenter, og at han trolig var avhengig av smertestillende medisiner.

Ifølge nettstedet skal det allerede blitt funnet mange sterke bevis som linker Dr. Murray til medisineringen av Jackson.

Det er hittil ikke fastslått hva som forårsaket Jacksons hjertesvikt, men det har tidligere blitt spekulert i om Murray - som var sammen med poplegenden da han døde - skal ha gitt han medikamenter som forårsaket dødsfallet.

Tirsdag kveld ble det også gjennomført en politirazzia hos Jacksons hudlege, Dr. Arnold Klein, ettersom politiet mente at Klein har stått i veien for etterforskningen så langt.

Klein skal siden 2.juli ha lovet å overlevere pasientinformasjon til rettmedisineren i Los Angeles, noe han skal ha unnlatt.

Michael Jackson døde av hjertestans den 25. juni, og politiet har i etterkant av dødsfallet forsøkt å kartlegge hvilke leger som skrev ut medisinene som kan ha kostet popstjernen livet.

Fem leger er under etterforskning, men hovedfokuset er rettet mot legen som befant seg med artisten da han døde, nemlig Dr. Contrad Murray.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Vil hedre Jacko med kjempekonsert