Britney Spears:

Etterforskes for vold

Popstjernen er under etterforskning i California.

ETTERFORSKES: Flere medier melder torsdag at Britney Spears etterforskes for vold. Foto: Matt Baron / REX / NTB
ETTERFORSKES: Flere medier melder torsdag at Britney Spears etterforskes for vold. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det har stormet rundt Britney Spears (39) de siste årene, som stadig vekk har kommet med sjokkerende detaljer om det 13 år lange vergemålet under faren, Jamie Spears (68).

Nå skaper popstjerna nok en gang overskrifter - denne gangen fordi hun angivelig skal være under etterforskning for å ha slått en ansatt.

Det skriver flere medier, deriblant Sky News, CBC Los Angeles og TMZ.

- Kranglet om hunder

Ventura County politistasjon bekreftet torsdag at de etterforsker saken, der 39-åringen har status som mistenkt, skriver mediene.

- En ansatt hevder Spears slo henne under en krangel i artistens hjem på mandag, sier politiet i en uttalelse, videreformidlet av Sky News.

Den ansatte, som ifølge TMZ er en husholderske, skal ikke ha blitt skadd. Vedkommende valgte likevel å anmelde hendelsen.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

Krangelen handlet angivelig om Spears sine hunder. Den ansatte påstår at hun tok med den ene hunden til dyrlegen, og at det senere oppsto en konflikt med Spears om hundens helse. 39-åringen skal da ha slått mobilen ut av hånden på den ansatte.

Kilder tett på popstjernen benekter imidlertid at Spears slo den ansatte, og hevder at politiet har sagt at saken ikke vil lede noen vei, skriver nettstedet.

Omstridt vergemål

Popstjernen har vært underlagt et vergemål siden 2008.

Den nå 39 år gamle pop-prinsessen har derfor ikke vært økonomisk uavhengig. Også ellers i livet har hun knapt fått tatt egne valg, hun har ikke hatt makt over egne eiendeler eller personlige beslutninger.

Flere fans har ropt varsko på vegne av Spears i årevis, og satt i gang #FreeBritney-bevegelsen, som brever at superstjernen blir frigjort fra vergemålet. Først det siste året har 39-åringen tatt saken til retten, og i juni fikk offentligheten for første gang høre hennes opplevelse av det meget omstridte vergemålet.

- Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag, uttalte 39-åringen.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

Under forklaringen hennes fortalte hun at hun levde et svært kontrollert liv, der hun ikke engang kunne skifte klær uten at noen var til stede i rommet med henne. Hun skal også ha blitt tvunget til å gå i terapi flere ganger i uken, samt satt på medisiner hun ikke ville bruke.

Faren dropper vergemålet

For kort tid siden gikk Spears mor, Lynne Spears, hardt ut mot eksmannen, og ønsket ham fjernet som verge for dattera.

- Jamie Spears er ute av stand til å sette datterens interesser over sine egne, både på et personlig og et profesjonelt nivå. Dette vergemålet er ikke i min datters beste interesse, hevdet moren i en støtteerklæring i forbindelse med rettssaken.

Forrige uke ble det imidlertid kjent at Jamie Spears har gått med på å finne en ny verge for popstjernen.

LES OGSÅ: Faren dropper vergemålet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer