TREKANTDRAMA: Eric Dane fra "Grey's Anatomy" har havnet i trøbbel etter at han filmet seg selv, kona Rebecca Gayheart og den tidligere skjønnhetsdronningen Kari Ann Peniche nakne. Her er er Eric og Rebecca under en ferietur i 2008. Foto: Stella
TREKANTDRAMA: Eric Dane fra "Grey's Anatomy" har havnet i trøbbel etter at han filmet seg selv, kona Rebecca Gayheart og den tidligere skjønnhetsdronningen Kari Ann Peniche nakne. Her er er Eric og Rebecca under en ferietur i 2008. Foto: StellaVis mer

Etterforskes etter naken-film

Først havnet hjemmevideoen med kona og en skjønnhetsdronning på nettet - nå banker politiet på døra.

SEHER.NO: Eric Dane - kjent som McSteamy i TV 2-serien "Grey's Anatomy" har fått mye oppmerksomhet den siste uken etter at en hjemmevideo som viser ham selv naken sammen med kona Rebecca Gayheart og den tidligere skjønnhetsdronningen Kari Ann Peniche, havnet på internettsider verden rundt.

Men det er ikke bare nysgjerrige fans som har fattet interesse for naken-filmen, som skal være spilt inn for flere år siden.

Ifølge People var allerede Los Angeles-politiet i gang med å se nærmere på videoen før den havnet på internett.

En DVD med filmen skal ha blitt levert til politiet fra en ukjent kilde, som hevdet den "viser kjendiser innblandet i ulovlig aktivitet".

DVD-en skal ifølge politiet også inneholde "bilder og artikler om pornostjerner og dømte horemmamaer, som lett kan finnes på internett," sier politiet ifølge People.

Politiet hevder de foreløpig ikke har bestemt seg for om de kommer til å sikte Eric Dane, hans kone eller Peniche for noe ulovlig.

TV-stjernens advokat har tidligere avvist at filmen inneholder noe ulovlig.

- Den viser et privat, frivillig øyeblikk mellom et gift par, som aldri skulle bli sett av noen andre, sa advokat Marty Singer i går til People.

LES OGSÅ: Bildene ser ut til å være av henne