- Etterforskes av barnevernet

Willow Smith (13) ble fotografert i seng med 20-åring.

UTE I HARDT VÆR: Ekteparet Will Smith og Jada Pinkett Smith har sønnen Jaden (t.v) og datteren Willow Smith sammen. I tillegg har Will sønnen Trey (t.h) fra et tidligere forhold. Foto: Fame Flynet
UTE I HARDT VÆR: Ekteparet Will Smith og Jada Pinkett Smith har sønnen Jaden (t.v) og datteren Willow Smith sammen. I tillegg har Will sønnen Trey (t.h) fra et tidligere forhold. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av mai postet skuespilleren Moises Arias (20) et bilde på internett av seg selv og Willow Smith liggende i en seng sammen.

Fotografiet som viste Arias i bar overkropp med 13-åringens hode i fanget vakte umiddelbart sterke reaksjoner, og ble fjernet kort tid etterpå.

Etter den uheldige episoden har Willows foreldre, Hollywood-stjernene Will og Jada Smith, blitt kontaktet av barnevernet i Los Angeles, melder RadarOnline.com.

- Etterforskningen ble formelt åpnet forrige uke, og blir tatt alvorlig, sier en kilde til nettstedet.

- Will og Jada har vært ekstremt samarbeidsvillige. De er selvfølgelig ikke glade for at deres rolle som foreldre er under granskning, men forstår situasjonen.

Sosialarbeiderne ønsker å ha samtaler både med Willow og Moises - hver for seg.

- Det vil ikke bare bli et eller to besøk hos familien, men det kommer mest sannsynlig til å bli en åpen etterforskning i minst en måned, sier kilden.

Da Jada Smith fikk spørsmål om det kontroversielle fotografiet tidligere denne måneden, ble hun sint.

- Det er ingenting seksuelt med bildet eller situasjonen. Dere oppfører dere som pedofile, og det er ikke ok, sa hun til fotografene.

Will og Jada har også sønnen Jaden (15) sammen.

LES OGSÅ: - Jeg ble tvunget til å spise hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer