Triana Iglesias:

Etter ulykken: - Kjenner fremdeles smerte

Triana Iglesias ble alvorlig skadet for et par år siden.

DRAMATISK HENDELSE: Triana Iglesias var innblandet i en dramatisk hesteulykke da hun deltok i «Farmen Kjendis». Slik går det i dag. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
DRAMATISK HENDELSE: Triana Iglesias var innblandet i en dramatisk hesteulykke da hun deltok i «Farmen Kjendis». Slik går det i dag. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Under innspillingen av «Farmen kjendis»-sesongen som ble sendt på TV i starten av 2020, skadet «Paradise Hotel-»programleder Triana Iglesias (39) seg stygt.

Iglesias var på ridetur da hestene ble urolige, og ble sittende fast i stigbøylen da hun falt av. Det endte med flere ribbeinsbrudd, en kollapset lunge og indre blødninger.

PARADISE HOTEL: Triana Iglesias snakker om endringene i konseptet. Video/Reporter: Celina Morken/Thea Hope Vis mer

I etterkant av den dramatiske hendelsen har programlederen fortalt til Se og Hør at hun har slitt med både senskader og smerter. Det gjør hun også nå, drøye to år etter innspilling.

På Instagram skriver nemlig Iglesias at hun tidligere har sagt at ulykker og skader renser karmaen hennes, men det kommer samtidig frem at den ovennevnte hesteulykken har satt sine dype spor.

«Det har kommet noen senskader de siste to årene etter hesteulykken jeg var i. (Som at morkaken sitter fast i arrvev og jeg mister mye blod under fødselen, og at jeg fremdeles kan kjenne smerte på venstre side hvor hesten tråkket)», skriver hun, og legger til at hun har funnet god hjelp i blant annet pusteøvelser.

Videre forklarer Iglesias blant annet at hun forrige måned tilbrakte tid på sykehus «med en liten perforering og infeksjon i tarmen», men at hun nå har det bra igjen.

GÅR GALT: Da deltagerne i «Robinsonekspedisjonen» skulle bære en 200 kilos kasse gjennom en hinderløype for så å løse et puslespill, gikk det virkelig galt for Adrian. Reporter: Thea Hope Video: Kine Falch Vis mer

«Den vanskelige delen var å være borte fra Uma, selv om det bare var et par dager og jeg visste at hun hadde det bra med dadskiii (faren, journ.anm.), fortsetter Iglesias, som fikk sitt første barn i fjor.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Triana Iglesias, men har foreløpig ikke lykkes få en kommentar.

Indre blødninger

Da Se og Hør snakket med programlederen i fjor, husket hun ikke så mye fra akkurat da ulykken fant sted. Det hun husket, var at hun tenkte at hun måtte ha hjelp.

- Jeg har brukket ribben før, og kjente helt tydelig at dette var ikke bare ribbensbrudd. Jeg følte at jeg ikke fikk puste, og senere kom det jo frem at den ene lungen min hadde kollapset, fortalte hun.

OPERERT: Dorthe Skappel la på sykehuset etter at hun ble operert for gallestein. Vis mer

I tillegg fikk TV-profilen indre blødninger.

- De var vel grunnen til at jeg ikke klarte å røre meg, sa Iglesias, som først ble hentet av en ambulanse, før luftambulansen kom.

- Jeg synes selvfølgelig det tok litt vel lang tid å ligge i nesten en time før en ambulanse kom til stedet, men jeg skjønner jo at det er slik det er når man er så langt unna alt. Men jeg husker at idet jeg lå i luftambulansen, så slapp liksom alle bekymringene. Da måtte jeg bare overgi meg - det er ikke opp til meg.

Hun fortalte også at det var en traumatisk tid på sykehuset, til tross for at hun fikk veldig god oppfølging.

- Det tok jo mange dager på sykehuset før de visste hvordan det hadde gått. Og det er jo ikke kult å gå rundt med en pose med blod i en slange ut av ryggen og en med urin teipet mot låret, mens du har så sterke smerter at du ikke orker å ligge, sitte eller stå.

LES OGSÅ: Alvorlig skadet under tvekamp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer