Bella Hadid:

Etter Trump-støtte: - En taper

Supermodell Bella Hadid slakter rapperen etter han dukket opp på valgkampmøtet til Trump.

SUPERSTJERNE: Rapperen Lil pump er svært begeistret for Donald Trump. Video: KameraOne. Reporter: Jonas Gard Steen Andersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er knyttet stor spenning verden over til hvem som får bo i Det hvite hus de neste fire åra - nåværende president Donald Trump (74) eller tidligere visepresident Joe Biden (77).

TAP ELLER SEIER: Donald Trump har ved flere anledninger unngått å svare på om han vil søre for en fredfull overføring av makt dersom han taper valget mot Joe Biden. Vil han nekta å gå av? Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

På begge sider har flere kjendiser gitt sin støtte, men det er ikke til å komme bort fra at de fleste av dem tilhører demokratene.

Det er imidlertid ikke tilfelle for rapper Lil Pump (20), som dukket opp ved siden av Trump under valgmøtet han holdt bare timer før landet stengte ned sine valgkontorer.

Sa feil navn

Han ble invitert opp av presidenten, som først kalte ham «Lil Pimp». Rapperens egentlig navn er Gazzy Garcia, og han står bak en rekke hitlåter som «Gucci Gang» og «Esskeetit».

VEKKER OPPSIKT: De siste dagene har ivrige Twitter-brukere vært overbevist om at USAs president Donald Trump har leid inn en stand-in for Melania Trump. Video: AP Vis mer

- Jeg kom hit for å si, herr president, at jeg setter pris på alt du har gjort for landet vårt. Du fikk troppene hjem, og du gjør det rette. «Make America Great Again» 20, 20, 20. Ikke glem det! Ikke glem det. Og ikke stem på «Sleepy Joe» i det hele tatt, sa han til tilhørerne i Grand Rapids i delstaten Michigan.

SLAKTES: Lil Pump ble hentet opp på scenen av president Donald Trump på selveste valgdagen. Foto: Carlos Osorio/AP/NTB
SLAKTES: Lil Pump ble hentet opp på scenen av president Donald Trump på selveste valgdagen. Foto: Carlos Osorio/AP/NTB Vis mer

Selv om han ble tatt imot med applaus av tilhørerne, er det ikke alle som er imponert over deltakelsen hans.

HARDT UT: Bella Hadid er ikke imponert over Lil Pumps støtte til Trump. Foto: Jerritt Clark/Getty Images/NTB
HARDT UT: Bella Hadid er ikke imponert over Lil Pumps støtte til Trump. Foto: Jerritt Clark/Getty Images/NTB Vis mer

- En taper

Supermodell Bella Hadid (24) går nemlig hardt ut mot Garcia på Instagram.

«Dette er så uansvarlig. Denne ungen er en taper», skriver hun på historiefunksjonen til et bilde av rapperen.

Garcia har også lagt ut et bilde av seg selv sammen med fire lettkledde kvinner under et Trump-banner. En rekke av følgerne hans uttrykker tydelig sin misnøye i kommentarfeltet, og flere skriver at de slutter å følge ham.

View this post on Instagram

MAGA 202020

A post shared by Lil Pimp MAGA 202020 (@lilpump) on

«Du dreper karrieren din», skriver én.

Stemte for første gang

Flere tar imidlertid 20-åringen i forsvar, og mener man ikke burde boikotte ham fordi han har en annen politisk mening enn dem.

Hadid er blant kjendisene som har oppfordret følgerne sine til å stemme, og la tidligere valgdagen ut et innlegg av at hun hadde stemt. Hun og mora Yolanda Hadid var kledd fra topp til tå i demokratenes farge - blått.

«Jeg tok mammaen min med for å stemme for første gang i dag. Hun ble nylig en amerikansk statsborger, og dette året var hun bestemt på å gå ut og stemme. Jeg er så stolt av henne», skrev hun under bildet.

Yolanda Hadid er opprinnelig nederlandsk, og er kjent gjennom realityprogrammet «The Real Housewives of Beverly Hills».

LES OGSÅ: Viste seg igjen etter tragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer