- Etter trening, så følte jeg meg helt død

Camilla Herrem gledet seg til å spille håndball i samme by som ektemannen, men overgangen ble beintøff.

MØTTE VEGGEN: Etter å ha byttet til den rumenske proffklubben HCM Baia Mare i sommer, gikk den vanligvis så energiske Camilla Herrem på en smell. Det forteller hun til Dagbladet. Her er hun derimot avbildet i kjent stil, da Byåsen spilte mot Larvik HK i Postenligaen høsten 2011. Foto: Stella Pictures
MØTTE VEGGEN: Etter å ha byttet til den rumenske proffklubben HCM Baia Mare i sommer, gikk den vanligvis så energiske Camilla Herrem på en smell. Det forteller hun til Dagbladet. Her er hun derimot avbildet i kjent stil, da Byåsen spilte mot Larvik HK i Postenligaen høsten 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld er de norske håndballjentene klare for EM-åpning mot Romania, og Camilla Herrem (28) gleder seg stort. Det forteller hun til Dagbladet.

Men etter at hun og ektemannen Steffen Stegavik (31) i sommer flyttet til rumenske Baia Mare for å spille for hvert sitt lag i byens klubb, var humøret langt ifra på topp.

Overfor Dagbladet innrømmer den tidligere Byåsen-spilleren at hun gikk på en skikkelig smell etter klubbyttet.

- Det ble for mye for meg. Når jeg kom hjem fra trening, så følte jeg meg helt død. Jeg ble helt tappet for krefter, forteller den vanligvis så energiske Herrem åpenhjertig til avisen.

FLOTT: 28-åringen stråler gjerne utenfor håndballbanen også. Her på Se og Hørs store Kjendisgalla høsten 2013. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
FLOTT: 28-åringen stråler gjerne utenfor håndballbanen også. Her på Se og Hørs store Kjendisgalla høsten 2013. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

Er blitt sterkere

Med to harde treningsøkter om dagen, lange bussreiser og et tøft kampprogram i Champions League, samt en trener som kun snakket rumensk, måtte 28-åringen ta et skritt tilbake.

Samtaler med ektemannen, samt venner og familie hjemme i Norge ble viktig.

- Jeg bestemte meg for å gi mer f... Nå går det mye bedre (...) Og er det noe som er sikkert, så er det at jeg mentalt er blitt en mye sterkere person her nede. Og jeg har lært mye om meg selv, understreker en kampklar kantspiller overfor Dagbladet i dag.

Camilla Herrem og Steffen Stegavik har spilt håndball på ulike sider av Norge i en årrekke, men nå nyter de å bo i samme by. Paret giftet seg sommeren 2013, på Herrems hjemsted Sola i Rogaland.

Den jordnære håndballstjernen fortalte i ettertid Seoghør.no at lite hadde forandret seg i forholdet deres etter bryllupet.

- Sommeren har vært deilig og det er trist at den er over. Ingenting er forandret etter bryllupet, alt er som tidligere. Ikke så mye som er forandret, jeg er bare gift, fastslo 28-åringen overfor Seoghør.no på Norway Cup i fjor.

GODT GIFT: Håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik giftet seg i Sola kirke i starten av juli 2013. Her er de avbildet etter vielsen.  Foto: Stella Pictures
GODT GIFT: Håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik giftet seg i Sola kirke i starten av juli 2013. Her er de avbildet etter vielsen. Foto: Stella Pictures Vis mer

EM-kampen mellom Norge og Romania sendes på TV 2 søndag klokken 18.10.

LES OGSÅ: - Vi fikk litt panikk begge to

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer