- Etter trening, så følte jeg meg helt død

Camilla Herrem gledet seg til å spille håndball i samme by som ektemannen, men overgangen ble beintøff.

MØTTE VEGGEN: Etter å ha byttet til den rumenske proffklubben HCM Baia Mare i sommer, gikk den vanligvis så energiske Camilla Herrem på en smell. Det forteller hun til Dagbladet. Her er hun derimot avbildet i kjent stil, da Byåsen spilte mot Larvik HK i Postenligaen høsten 2011. Foto: Stella Pictures
MØTTE VEGGEN: Etter å ha byttet til den rumenske proffklubben HCM Baia Mare i sommer, gikk den vanligvis så energiske Camilla Herrem på en smell. Det forteller hun til Dagbladet. Her er hun derimot avbildet i kjent stil, da Byåsen spilte mot Larvik HK i Postenligaen høsten 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld er de norske håndballjentene klare for EM-åpning mot Romania, og Camilla Herrem (28) gleder seg stort. Det forteller hun til Dagbladet.

Men etter at hun og ektemannen Steffen Stegavik (31) i sommer flyttet til rumenske Baia Mare for å spille for hvert sitt lag i byens klubb, var humøret langt ifra på topp.

Overfor Dagbladet innrømmer den tidligere Byåsen-spilleren at hun gikk på en skikkelig smell etter klubbyttet.

- Det ble for mye for meg. Når jeg kom hjem fra trening, så følte jeg meg helt død. Jeg ble helt tappet for krefter, forteller den vanligvis så energiske Herrem åpenhjertig til avisen.

Er blitt sterkere

Med to harde treningsøkter om dagen, lange bussreiser og et tøft kampprogram i Champions League, samt en trener som kun snakket rumensk, måtte 28-åringen ta et skritt tilbake.

Samtaler med ektemannen, samt venner og familie hjemme i Norge ble viktig.

- Jeg bestemte meg for å gi mer f... Nå går det mye bedre (...) Og er det noe som er sikkert, så er det at jeg mentalt er blitt en mye sterkere person her nede. Og jeg har lært mye om meg selv, understreker en kampklar kantspiller overfor Dagbladet i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.