Tom Girardi:

Etter skilsmissen: Dement og under vergemål

Skilsmissen med Erika Jayne skulle vise seg å bare være starten på marerittet for den tidligere profilerte advokaten.

SKILT: Erika Jayne søkte om skilsmisse fra Tom Girardi i fjor høst. Foto: Eugene Powers / Splash News / Gregory Pace / Shutterstock / NTB
SKILT: Erika Jayne søkte om skilsmisse fra Tom Girardi i fjor høst. Foto: Eugene Powers / Splash News / Gregory Pace / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I november i fjor ble det kjent at «Real Housewives of Beverly Hills» -stjernen Erika Jayne (50) hadde søkt skilsmisse fra ektemannen Tom Girardi (82). Paret hadde vært gift i 21 år.

Skilsmissen sendte en sjokkbølge gjennom Hollywood som lenge hadde hatt et inntrykk av at ekteskapet gikk på skinner. Slik var det altså ikke - og Jayne har i etterkant omtalt Girardi som «ond». Det gjorde hun under en nylig episode av det nevnte realityprogrammet, ifølge US Weekly.

Skilsmissen skal Jayne ha søkt om uten at Girardi var varslet, og i løpet av en arbeidsdag hadde hun flyttet ut. Det skulle imidlertid vise seg å være starten på en rekke problemer og utfordringer, spesielt for Girardi.

Den tidligere advokaten har nemlig blitt dement, og er nå permanent tildelt et vergemål han ikke ønsker å ha over seg, ifølge People.

Søksmål i fleng

Etter skilsmissen ble kjent har det tidligere ekteparet fått søksmål slengt etter seg. Allerede i desember ble det kjent at advokatfirmaet Edelson PC hadde saksøkt Jayne og Girardi.

Eksparet ble da beskyldt for å ha brukt samlivsbruddet til å underslå penger, som i utgangspunktet skulle gå til familiene til ofrene i flyulykken med Boeing-flyet Lion Air 610, der alle 189 om bord gikk bort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.