«Skal vi danse»:

Etter skaden: - Blir ikke løft

Santino Mirenna er fremdeles ikke 100 prosent bra etter skulderskaden.

SKADET: Santino Mirenna sliter fortsatt med skulderskaden, men legger ikke skjul på at han likevel er klar for lørdagens dans. Foto: Morten Eik / Se og Hør
SKADET: Santino Mirenna sliter fortsatt med skulderskaden, men legger ikke skjul på at han likevel er klar for lørdagens dans. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har nærmest blitt tradisjon for skader i «Skal vi danse». Denne sesongen er ikke et unntak.

Flere deltakere har slitt med diverse skader, og denne uken kom beskjeden om at Egor Filipenko (34) måtte trekke seg fra programmet på grunn av nakkeprolaps.

Santino Mirenna (28) fikk på sin side i forrige uke skulderen ut av ledd, og måtte få inn vikar. Han danset noe sist lørdag, men var ikke Jørgine Massa Vasstrands (33) eneste dansepartner. Lars Henriksen kom inn som vikar.

- Ikke 100 prosent

- Det går bedre, det går fremover, ikke 100 prosent enda. Det tar litt tid, men mye bedre, uttaler Mirenna overfor Se og Hør under «Skal vi danse»-pressetreff onsdag denne uken.

FERDIG: Det er slutt på TV-dansingen, men det er likevel hjul på tilværelsen hans! Reporter: Stig H. Justad. Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Han legger til at han heldigvis ikke har så mye vondt nå.

- Hvordan blir det med løft?

- Det vet vi ikke enda, men denne uken blir det i hvert fall ikke løft. Det har bare gått en uke, så det er litt for tidlig, sier Mirenna og legger til:

- Men jeg håper at hvis vi kommer videre, at vi kan få til noen løft senere i sesongen.

Massa Vasstrand har i løpet av sin «Skal vi danse»-karriere hatt en rekke løft og bemerket seg for nettopp det. Treningsinfluenseren ser likevel ut til å ta det med fatning at de nå må holde føttene på parketten.

- Det er sånn situasjonen vår er, også er det mye kult vi kan gjøre uten å løfte. Den koreografien Santino har laget nå er veldig kul, selv om det verken er løft eller at han skal gjøre syke ting med armen. Så jeg tenker det løser seg.

KRITIKK: Kollega Bjørn Wettre Holthe gir programleder Helene Olafsen en skjennepreken etter «Skal vi danse»-premieren. Video: Luna Lea / TV 2. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer

- Jeg vil uansett danse med Santino, så da tar jeg det jeg får, legger 33-åringen til med et smil.

- En veldig emosjonell situasjon

Etter at Mirenna ble skadet på dansetrening uttrykket Massa Vasstrand at hun kjente på dårlig samvittighet. Når Se og Hør spør hvordan hun har det nå, tar dansepartneren raskt ordet.

- Du må ikke ha noe dårlig samvittighet. Det er ikke hennes feil, sier Mirenna.

- Jeg har ikke sånn dårlig samvittighet lenger. Det var bare en veldig emosjonell situasjon, og det var mye følelser i sving. Det gikk bra tross alt, så får vi bare fokusere på at det kunne vært verre, skyter Massa Vasstrand inn.

GLIPP: Katrine Moholt og meddanser Egor Filipenko var på gulvet i «Skal vi danse: All stars», og viste kanskje litt mer enn det som var meningen. Reporter: Luna Lea. Video: Nora Skavhaug. Bilder fra TV 2 Vis mer

Tilbake til én mann

Forrige lørdag kunne treningsinfluenseren svinge seg på parketten med hele to menn ved sin side.

- Hvordan blir det å gå tilbake til én?

- Nedtur, kaster Mirenna ut kjapt og ler.

- Jeg elsker å danse med Santino. Det var sånn det var i utgangspunktet. Det var fantastisk å få hjelp av Lars, men nå er det tilbake til basic.

- Er dere nervøse for hvordan det skal gå med skulderen?

- Ikke i det hele tatt. Dette går bra, sier Mirenna.

- Vi må bare ikke bli overmodige, ikke ta noen risiko, for det er det absolutt ikke verdt, legger Massa Vasstrand til.

LES OGSÅ: Får trusekritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer