Emilia Clarke i «Game of Thrones»:

Etter sju sesonger overrasket «Game of Thrones»-stjernen sine fans

Emilia Clarke tok skrittet fullt ut.

BRUNETTE: Emilia Clarke har til tross for at vi er vant til å se henne som blondine, alltid hatt sitt brune hår. Her er den britiske skuespilleren på Vanity Fairs Oscar Party i 2016. Foto: Reuters/ NTB Scanpix.
BRUNETTE: Emilia Clarke har til tross for at vi er vant til å se henne som blondine, alltid hatt sitt brune hår. Her er den britiske skuespilleren på Vanity Fairs Oscar Party i 2016. Foto: Reuters/ NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Emilia Clarke (30) har spilt dragemoren Daenerys Targaryen i suksess-serien «Game of Thrones» gjennom syv sesonger, i hele åtte år.

GAME OF THRONES: Emilia spiller blonde Daenerys Targaryen i suksesserien. Foto: Shutterstock.
GAME OF THRONES: Emilia spiller blonde Daenerys Targaryen i suksesserien. Foto: Shutterstock. Vis mer

Mens vi er vant til å se henne med sitt sølvhvite hår på tv-skjermen, har hun i virkeligheten alltid beholdt sin egen brune manke. Inntil nå. Før den aller siste sesongen av fantasyserien har hun nemlig tatt skrittet fullt ut og farget håret platinablondt.

Og det er ingen ringere enn skaperne av de elegante, platinablonde parykkene Emilia bærer i serien, som står bak hennes nye hårfarge.

Det var stjernen selv som avslørte sitt nye utseende på Instagram, og hun virket mildt sagt entusiastisk over sitt nye utseende.

Saken fortsetter nedenfor.

«AAAAAHHHHHHH SHHHHIIII****** Jeg gjorde det. Dragenes mor møter Emilia. Emilia møter dragenes mor. Hvis man myser litt så vet man kanskje aldri», skriver hun under bildet og gir så æren til sine parykkmakere.

«All ære til til de geniale skaperne av Khaleesi-parykken for å endelig gjøre dette magiske øyeblikket til virkelighet», skriver hun.

Den frittalende briten har, gjennom årene serien har vært under produksjon, også stadig delt morsomme bilder fra settet under «Game of Thrones»-innspillingene på sin Instagram-konto.

Saken fortsetter nedenfor.

Tok kyllingdansen på audition

Også på auditionen til rollen som Daenerys glimtet Emilia til med litt humor. Hun var nemlig såpass oppspilt og nervøs at hun avsluttet prøvespillingen på en måte som neppe kan beskrives som vanlig og tradisjonell.

FRITTALENDE SKUESPILLER: Emilia er kjent for sine spenstige kommentarer og gode humør. Foto: NTB Scanpix.
FRITTALENDE SKUESPILLER: Emilia er kjent for sine spenstige kommentarer og gode humør. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Da serieskaper David Benioff spøkefullt foreslo at hun til slutt kunne vise dem en dans, klinket Emilia til med «Funky Chicken»-dansen.

Valget av den komiske dansen, som går ut på at man imiterer en høne som bakser med vingene, har Emilia forklart slik:

– Jeg tok ham så seriøst! For jeg var så ... Jeg kunne like gjerne ha hatt meg med et eple, som lærerens gullunge. For jeg ville så gjerne ha den rollen. Og det er den eneste dansen jeg kan! Bare «the Funky Chicken», har hun tidligere sagt i et Variety-intervju.

LES OGSÅ: Fikk ikke tatt farvel med faren på dødsleiet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer