Isabel Adrian:

Etter ranet: - Jeg tør ikke forlate huset

Isabel Adrian tør ikke forlate sitt eget hjem etter det brutale ranet.

SLITER: Den svenske hollywoodfruen Isabel Adrian sliter etter at hun ble brutalt ranet i Stockholm i vinter. Blant annet forteller hun at hun knapt tør å gå ut av sitt eget hjem. Her er hun avbildet sammen med ektemannen, Steve Angello, i New York i 2014. Foto: NTB Scanpix
SLITER: Den svenske hollywoodfruen Isabel Adrian sliter etter at hun ble brutalt ranet i Stockholm i vinter. Blant annet forteller hun at hun knapt tør å gå ut av sitt eget hjem. Her er hun avbildet sammen med ektemannen, Steve Angello, i New York i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I vinter kunne svenske medier melde om at en kvinnelig tv-profil hadde blitt ranet i Stockholm. En drøy måned senere ble det kjent at offeret var den 41 år gamle Isabel Adrian, kjent fra tv-programmet «Svenske Hollywoodfruer».

I april ble tre personer dømt til fengsel for ranet, men etter å ha anket saken til den svenske lagmannsretten ble to av de tiltalte frikjent. Den tredje personen ble dømt til tre års fengsel og til alene å betale Adrian den gjenoppreisningen som tingretten opprinnelig hadde besluttet at skulle deles på de tre.

I ettertid har også den tredje personen anket saken til høyesterett, noe som gjør at saken enda ikke er over.

Nå forteller hollywoodfruen at hun i dag ikke tør å gå ut av huset som følge av det brutale ranet.

- Lei meg hver dag

Ifølge Aftonbladet skal Adrian ha vært på vei ut av et parkeringshus i Stockholm midt på høylys dag, da to ranere sperret for bilen hennes - og brøt seg inn. Gjerningspersonene skal ha slått 41-åringen i hodet med en pistol, og truet henne til å gi fra seg flere verdisaker.

- Han åpnet døren og satte pistolen mot tinningen min, har 41-åringen tidligere uttalt om hendelsen.

BRUTALT RAN: Isabel Adrian (nummer to fra høyre) ble i vinter overfalt og ranet i Stockholm. Det har satt dype spor i henne. Her er hun sammen med realitykollegene Maria Montezami, Margareta Svensson og Gunilla Persson. Foto: TV3
BRUTALT RAN: Isabel Adrian (nummer to fra høyre) ble i vinter overfalt og ranet i Stockholm. Det har satt dype spor i henne. Her er hun sammen med realitykollegene Maria Montezami, Margareta Svensson og Gunilla Persson. Foto: TV3 Vis mer

Hollywoodfruen har tidligere forklart at hun prøvde å gjøre motstand, men at hun som følge av å bli slått i hodet med en pistol, opplevde det som at hun «svimte av en stund».

Mens Adrians advokat fortalte at hun hadde det «veldig vanskelig» etter ranet, har tv-profilen i ettertid også vært åpen om at episoden har «satt dype spor», uten å spesifisere noe mer. Nå innrømmer Adrian at hun nærmest ikke tør å forlate sitt eget hjem, som følge av den traumatiske hendelsen.

- Det er fortsatt veldig vondt. Jeg går ikke ut så mye, forteller 41-åringen selv til Nöjesbladet, som møter henne i forbindelse med at hun leder den svenske Diabetesgallaen.

Å hjelpe andre gjennom den veldedige gallaen var en av få ting hun orket tanken på å forlate hjemmet for, forklarer hun, og innrømmer at hun til stadighet kjemper mot de vonde tankene.

- Dette er noe jeg har valgt ikke å snakke om, men jeg lever med det hver dag. Det er ikke over enda, vi venter fortsatt på en ny rettssak. Det er noe jeg jobber med hver dag, og jeg er lei meg hver dag, sier hun blant annet til avisen.

Klipp fra "Svenske Hollywoodfruer": Gunilla Persson krangler med Isabel Adrian på photoshoot. Vis mer

- Fryktet for livet

Da 41-åringen for første gang valgte å snakke om ranet i april, gjorde hun det i den svenske tv-programmet «Efterlyst». Der kom det blant annet frem at hun trodde ranerne ville drepe henne.

- Jeg bare skriker, det er kaos. Og han drar så hardt at jeg tenker at «nå dør jeg». Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, fortalte 41-åringen i programmet, gjengitt av Expressen.

Adrian skal ha blitt frastjålet eiendeler til en verdi av nærmere én million svenske kroner før ranerne stakk av. Mens ranerne løp ut av garasjen, og ble fanget opp av overvåkningskameraene, forlot 41-åringen garasjen gjennom en nødutgang.

Hollywoodfruen mente selv at ranerne hadde kartlagt henne i forkant av ranet.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen stjernen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer