Bianca Ingrosso:

- Etter orgasme føler jeg meg ekkel

Norsk sexolog mener det fremdeles er behov for kunnskap og seksualpositivitet.

ÆRLIG: I en ny Youtube-video deler Bianca Ingrosso nok en gang detaljer fra sitt eget sexliv. Hun mener blant annet at mange menn, etter hennes erfaring, ikke har peiling på hva de driver med under samleie. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: I en ny Youtube-video deler Bianca Ingrosso nok en gang detaljer fra sitt eget sexliv. Hun mener blant annet at mange menn, etter hennes erfaring, ikke har peiling på hva de driver med under samleie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren og «Wahlgrens värld»-stjernen Bianca Ingrosso (24) er kjent for å være brutalt ærlig med følgerskaren sin.

24-åringen har tidligere snakket om alt fra foreldrenes skilsmisse til fillers som har gått galt, og er tidvis også svært åpen om sitt eget sexliv.

Temaet har hun ofte tatt opp på sin egen Youtube-kanal, der hun tidligere blant annet har fortalt at hun «onanerer veldig ofte» og at hun aldri har hatt en kjønnssykdom.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Nå åpner hun nok en gang opp om eget sexliv, og forteller blant annet hva hun ikke liker med det.

Det skriver Expressen.

Føler seg skitten

I en video med tittelen «Opopulära åsikter», eller «Upopulære meninger» på norsk, tar Ingrosso opp meldinger sendt inn av fansen, før hun selv sier sin mening om det.

En av de som har sendt inn sin «upopulære mening» til 24-åringen forteller at hun føler seg skitten etter orgasme - og Ingrosso er enig.

- Altså, det her har skjedd med meg så mange ganger, det er helt sykt. Først og fremst etter en «one night stand», men oftest når jeg onanerer selv. Altså, jeg kan føle meg så ekkel etter en orgasme, innrømmer hun.

Videre sier hun at hun ikke vet hva dette kommer av, men tror det må være psykisk, da det ikke har hendt når hun har vært i et fast forhold.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

- Negative tanker

Klinisk sexolog Elsa Almås har jobbet med liknende temaer i over 40 år, og synes dette høres ut som noe hun kunne hørt fra en pasient på 60-tallet. Med andre ord går det langsomt å spre seksualpositivitet.

Hun setter pris på at Bianca Ingrosso, med den følgerskaren hun har, tar opp temaer som ikke like mange snakker så høyt om.

- Hun representerer jo en stemme, så det er fint hun, som er en stor influenser, tar det opp, sier Almås.

- Men det er nok ikke en vanlig tanke, selv om det er forståelig ut fra at noen har negative tanker rundt sex. Jeg tror det er et resultat av negative holdninger, sier hun om følelsen av at orgasme er «ekkelt».

Hun påpeker imidlertid at det er viktig å ikke generalisere, og sier det er ulike strømninger i samfunnet når det kommer til hvilke miljøer og kulturer du er en del av. At Ingrosso kun føler på dette når hun onanerer, og ikke med en partner, tror hun henger sammen med at enkelte har negative tanker rundt å onanere.

- Dersom man har positive tanker rundt sex, blir den seksuelle opplevelsen også bedre, sier hun.

MOR OG DATTER: Bianca Ingrosso er godt kjent gjennom blant annet tv-serien «Wahlgrens värld», som følger livet til familien hennes - med moren Pernilla Wahlgren i front. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Bianca Ingrosso er godt kjent gjennom blant annet tv-serien «Wahlgrens värld», som følger livet til familien hennes - med moren Pernilla Wahlgren i front. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Faen, ro deg ned

Sine egne følelser rundt orgasmer er imidlertid ikke det eneste Ingrosso tar opp i Youtube-videoen.

Hun går også inn på hva hun mener menn gjør feil under samleie, etter å ha lest en innsendt mening om at «det å pule er så stygt». Da påpeker hun at mange menn - etter hennes mening - ikke vet hva som skal til for å tilfredsstille en kvinne i sengen.

Hun mener det er viktig å være litt forsiktig med kvinners underliv.

- Slapp av, gutter! Kan folk bare forstå at vi er skjøre der nede i «fiffi» (kallenavn på kvinners underliv, journ. anm.). Du skal inn med fingrene dine i kroppen min, faen, ro deg ned, sier Ingrosso.

Elsa Almås er ikke i tvil om at Ingrossos påstander om at mange menn ikke vet hvordan de skal tilfredsstille en kvinne, stemmer.

- Det ligger nok i at mange fortsatt har for lite kunnskap, og at de tar mye fra pornografi og egen fantasi.

Hun mener imidlertid at dette ikke kun ligger på mennene, da mange er for dårlige til å fortelle sexpartneren sin hva de liker.

- Man kan ikke forvente at alle skal vite hva man skal gjøre, fastslår hun.

Nettopp derfor mener sexologen det er viktig å onanere for å bli kjent med sin egen kropp, slik at man igjen kan videreformidle kunnskap.

- Det er fremdeles et behov for kunnskap og seksualpositivet.

LES OGSÅ: - De har tilbrakt mye tid sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer