Abubakar Hussain:

Etter operasjonen:
- Sexlysten endret seg

For Abubakar Hussain endret operasjonen hele livet hans - også sexlivet.

FEDMEOPERERT: Abubakar Hussain forteller om livet etter fedmeoperasjonen. Foto: Kristoffer Myhre
FEDMEOPERERT: Abubakar Hussain forteller om livet etter fedmeoperasjonen. Foto: Kristoffer Myhre Vis mer
Publisert

Den norske skuespilleren og komikeren Abubakar «Abu» Hussain (34) har blitt et godt kjent fjes blant det norske folk. De siste årene har han også vært medprogramleder i NRK-podkasten «Med all respekt».

For seks år siden så livet imidlertid ganske annerledes ut.

34-åringen veide nesten 200 kilo da han havnet på intensivavdelingen på Ahus med hjertesvikt.

AMBULANSE: Abubakar Hussain blir hentet av ambulanse etter et stunt. Vis mer

- Verste jeg kunne gjøre

I november i fjor gjennomgikk NRK-profilen en fedmeoperasjon, som har vist seg å endre hele livet hans. Det forteller han mer om når han nå gjester Iselin Guttormsens (33) podkast «G-Punktet».

- Jeg er ikke så veldig glad i å bli stukket, og er ikke så glad i sprøyter, nåler og alt det der, så det var egentlig det verste jeg kunne gjøre. Men jeg måtte gjøre det, forteller 34-åringen i podkasten.

Til Se og Hør forklarer komikeren at legene lagde fem hull på magen hans og kuttet vekk 80 prosent av magesekken.

34-åringen har i dag ikke det samme forholdet til mat som tidligere ettersom han ikke har like mye plass til maten og blir fortere mett.

Han legger også til at han på sitt største veide 208 kilo, og gjennomgikk både depresjon og angst i etterkant av den alvorlige sykdommen i 2015.

FÅR KJEFT: Det var ikke bare bare å være kjøkkensjef for Kjartan Skjelde. Her fikk Abubakar Hussain kjenne på presset i «Camp Kulinaris». Video: Tv3/Rød Løper Vis mer

Orket ikke å ha sex

Nå har han lagt om livet totalt og forteller at han trener fem ganger i uken. Allerede tre dager etter operasjonen var han i gang med treningen igjen.

Tiden etter inngrepet beskriver han likevel som litt rar, da han ikke helt visste om og når han kunne spise. Han ble også veldig fort kvalm.

Men operasjonen angrer han absolutt ikke på:

- Det valget jeg tok (fedmeoperasjonen journ.anm.) har kanskje vært det beste valget noensinne. Det endret hele livet mitt. Alt, sier han i podkasten.

Og med alt, inngår også sexlivet. Komikeren har vært sykelig overvektig siden 2015, og da han slet med vekten orket han ingenting.

Han forteller at han ikke orket å ha sex og at det å onanere bare ble en vanesak. 34-åringen forklarer også at han ble kåt, men ikke på samme måte som etter operasjonen. Selv mistenker han at det kan ha noe med treningen og økt testosteron å gjøre.

KRANGEL: Runar Søgaard ble beskyldt for å ha kalt Abubakar Hussain for en «negerbolle» i «Camp Kulinaris». Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

- Sexlysten min har endret seg. Det hender at jeg plutselig blir kåt helt uten videre. Jeg føler meg ung igjen, som en 22-åring. Det er deilig og litt stress, for det passer seg ikke for en 34-åring, sier han til Se og Hør, og legger til:

- Det er mye som har forandret seg, men det er definitivt til det positive.

LES OGSÅ: Delte nakenbilde av foreldrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer