Andrew Le Page:

Etter legens skrekkbeskjed: - Begynte å gråte

«Love Island UK»-stjernen var sikker på at han kom til å dø.

ALVORLIG SYK: Andrew Le Page forteller at det var broren som tok grep og kontaktet en lege. Her er Andrew med samboeren Tasha Ghouri. Foto: Skjermdump Instagram
ALVORLIG SYK: Andrew Le Page forteller at det var broren som tok grep og kontaktet en lege. Her er Andrew med samboeren Tasha Ghouri. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Andrew Le Page (28) ble først kjent da han i fjor sommer dukket opp i seersuksessen «Love Island UK». Der ble 28-åringen introdusert for Tasha Ghouri (23), og i løpet av oppholdet ble de kjærester. Duoen endte til slutt på en fjerdeplass i programmet, og har «på utsiden» både blitt samboere og foreldre til en liten valp.

Nylig gjestet Le Page kjærestens podkast, «Superpowers with Tasha», og der kunne han fortelle om hjernesvulsten han trodde skulle ta livet av ham. Det skriver britiske OK!.

I episoden forteller Le Page at han hadde en klump på hodet i flere år, da broren hans til slutt spurte hva det var for noe. Kulen var stor, og broren ble bekymret.

Det endte opp med at de tok kontakt med en lege, og fikk tatt en MR.

- Legen fortalte meg at jeg hadde en svulst på hjernen, og jeg tenkte bare: «hva i alle dager». Etter legetimen gikk jeg ut i bilen min og begynte å gråte. Jeg trodde det var det, og at livet mitt var over. Jeg var ferdig. Jeg var så ung, men det var alt jeg fikk.

Realitystjernen gikk så tilbake på jobb, men ble etter hvert sendt hjem. Han måtte prosessere beskjeden han nettopp hadde fått.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer