Samantha Fox og Linda Olsen:

Etter kreft-sjokket: - Lykksalighet

Det nygifte ekteparet gråt av lykke da de fikk vite at svulsten ikke var ondartet.

OSS TO FOR ALLTID: Linda har for lengst flyttet til England for å være sammen med sin kjære Sam. Nå har paret endelig vært på bryllupsreise også. Foto: Splash News
OSS TO FOR ALLTID: Linda har for lengst flyttet til England for å være sammen med sin kjære Sam. Nå har paret endelig vært på bryllupsreise også. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

80-tallsikonet Samantha Fox (56) vet så altfor godt hvor brutal kreftsykdommen kan være. For syv år siden mistet hun nemlig samboeren sin til kreft.

I 2016 ble livet hennes fylt av lykke igjen, da hun møtte Linda Olsen (48) fra Fredrikstad. Paret giftet seg i sommer – men de sa ja til hverandre uten å vite at Samantha var alvorlig syk.

Legene hadde nemlig funnet en svulst mellom artistens stemmebånd, og det var umulig å vite om den var ondartet eller ikke før de gikk inn for å fjerne den.

Planene klare

Bryllupet ble holdt i Epping Forest i Essex i sommer, med både venner og familie til stede.

- Kreftfrykten skulle ikke få ødelegge for den store dagen vår. Når jeg får svar på prøvene etter operasjonen, bærer det rett på bryllupsreise, fortalte Samantha til Se og Hør etterpå.

Som sagt, så gjort. Operasjonen gikk bra, og bryllupsreisen ble så fantastisk som den kunne få blitt. De reiste nemlig ikke før legene kunne slå fast at svulsten var godartet.

Dermed kunne de nygifte glemme alle bekymringer, og bare kose seg på firestjerners the Lagoon Attitude Hotel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer