SKJØNNHETEN: Aylar gikk i dag inn i 30-årene. Hun forteller at hun er lykkeligere enn noen sinne.  Foto: Bjørn Wad/ TV 2
SKJØNNHETEN: Aylar gikk i dag inn i 30-årene. Hun forteller at hun er lykkeligere enn noen sinne. Foto: Bjørn Wad/ TV 2 Vis mer

- Etter jeg traff han, har alt i livet virkelig falt på plass

Aylar Lie er 30 år og forteller til Se og Hør at livet aldri har vært bedre.

Publisert

SEOGHØR.NO: Aylar Lie fyller i dag, onsdag,  30 år. Den smellvakre kvinnen slår derimot ikke på stortromma når det runde tallet skal feires i kveld. Hun forteller til Se og Hør at det blir en koselig samling med venninnene sine. 

- Det er nå det gode liv starter. Endelig har jeg det kjempefint. Jeg gleder meg veldig til å se hva 30-årene har å tilby, sier det stålende bursdagsbarnet til SeogHør.no

I fjor sommer kunne Se og Hør avsløre at Aylar Lie (29) hadde funnet kjærligheten med finanskjekkasen Kris Robberstad (31) fra Oslo.

- Ja, vi er kjærester, men jeg ønsker ikke å kommentere dette ytterligere, sa Aylar til Se og Hør. 

I dag forteller Aylar at Kris er en avgjørende faktor for at hun er så lykkelig. Han er hennes store kjærlighet. 

- Etter jeg traff han, har alt i livet virkelig falt på plass. Jeg er 30 i dag - og lykkeligere enn noen sinne. Jeg har virkelig funnet roen, jubler hun. 

Aylar la også ut bildet under, på Instagram, av en rådyr klokken hun fikk i gave av sin kjæreste. Klokken har en prislapp på 7 700 dollar, altså drøye 50 000 kr, på det nettstedet Tourneau.com. Trolig er prisen vesentlig dyrere i Norge. 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer