Scott Disick:

Etter forlovelsen: - Veldig lei seg

Kardashians eks skal være alt annet enn glad for forlovelsesnyheten.

TRIST: Scott Disick skal ha reagert dårlig da nyheten om at eksen, Kourtney Kardashian, har forlovet seg kom. Her avbildet med Khloé Kardashian. Foto: TheHapaBlonde / Splash News / NTB

TRIST: Scott Disick skal ha reagert dårlig da nyheten om at eksen, Kourtney Kardashian, har forlovet seg kom. Her avbildet med Khloé Kardashian. Foto: TheHapaBlonde / Splash News / NTB

Vis mer
Publisert

Natt til mandag denne uken kom nyheten flere realityfans har ventet lenge på. Kourtney Kardashian (42) avslørte nemlig at hun og kjæresten Travis Barker (45) har forlovet seg.

Nyheten delte de to turtelduene på Instagram, i et innlegg med bilder av paret tett omslynget på en strand, midt i et hav av roser og levende lys.

«For alltid», skrev hun til bildene, noe Travis også skrev i kommentarfeltet.

Gratulasjonene har naturligvis strømmet inn fra alle kanter. To som imidlertid tilsynelatende ikke er så glade, er parets ekser.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Lei seg

Som kjent var Kardashian i et forhold med Scott Disick (38) i rundt ti år. Paret fikk tre barn sammen, Mason (11), Penelope (9) og Reign (6), og det var flere som følte seg skråsikre på at paret kom til å finne tilbake til hverandre etter bruddet.

Slik ble det imidlertid ikke, og Disick må nå finne seg i at eksen er forlovet med en annen.

Nettopp dét skal han ta svært tungt, ifølge en rekke kilder.

En kilde forteller nemlig til E! News at realitystjernen er «fra seg» etter at nyheten ble kjent. En annen kilde nær 38-åringen forteller at han var «forberedt på at det skulle komme», siden Kardashian/Jenner-familien har nevnt det for ham tidligere.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Familiens advarsel skal imidlertid ikke har gjort nyheten lettere å svelge. Ifølge kilden er Scott «fortsatt veldig lei seg og føler seg nede».

Scott gjennomgikk nylig et brudd med kjendisdatter Amelia Gray Hamlin (20).

Stikk til eksen?

Kourtneys eks er ikke den eneste som reagerer på forlovelsen. Mellom 2004 og 2008 var Barker gift med den amerikanske modellen og skuespilleren Shanna Moakler (46). De fikk sønnen Landon (17) og datteren Alabama (15) sammen.

Bare kort tid etter at forlovelsesnyheten kom, delte 46-åringen et innlegg på Instagram. Dét er det flere som tolket som et stikk til eksen, ifølge US Weekly.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

I et innlegg på Instagrams historiefunksjon delte nemlig Moakler flere kryptiske sitater.

«Midlertidig stengt for spirituelt vedlikehold», delte hun.

I et annet innlegg siterer hun rapperen Tupac, og skriver:

«Tupac sa en gang: Før du spør hvorfor noen hater deg, spør deg selv hvorfor du bryr deg».

Skapte overskrifter

Grunnen til at flere tolket dette som et stikk til paret, er at dette ikke er første gang ekskona har skapt overskrifter med «uttalelser» om paret. Det gjorde hun blant annet bare kort tid etter at verden fikk bekreftet at Kourtney og Travis var et par.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

Da hadde hun nemlig likt en kommentar som kalte 42-åringen en nedgradering. Moakler fikk også oppmerksomhet da hun delte et innlegg på Instagram hvor det sto: «Slutt å klage over livet ditt. Det er folk der ute som dater eksen din».

På bakgrunn av dette var det flere fans og medier som tolket det som at Barkers ekskone ikke er særlig fornøyd med hans nye kjæreste.

- Uhell

Kort tid etter brøt hun tausheten overfor US Weekly om bakgrunnen for hvorfor hun likte nedgradering-kommentaren.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

- Det var bare et fullstendig uhell at jeg likte den kommentaren. Mange ganger når jeg er på sosiale medier liker jeg fansens kommentarer. Jeg bare liker alt, og jeg har ikke engang lest den kommentaren. Jeg visste ikke engang at jeg hadde likt den, før pressen plukket det opp og det var skrevet om det overalt, sa hun den gang.

Videre forklarte Moakler at hun ikke prøvde å starte en slags krig i sosiale medier mot realitystjernen, og påpekte at hun ønsker at Barker skal være lykkelig.

LES OGSÅ: - En bortskjemt drittunge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer