Scott Disick:

Etter forlovelsen: - Veldig lei seg

Kardashians eks skal være alt annet enn glad for forlovelsesnyheten.

TRIST: Scott Disick skal ha reagert dårlig da nyheten om at eksen, Kourtney Kardashian, har forlovet seg kom. Her avbildet med Khloé Kardashian. Foto: TheHapaBlonde / Splash News / NTB

TRIST: Scott Disick skal ha reagert dårlig da nyheten om at eksen, Kourtney Kardashian, har forlovet seg kom. Her avbildet med Khloé Kardashian. Foto: TheHapaBlonde / Splash News / NTB

Vis mer
Publisert

Natt til mandag denne uken kom nyheten flere realityfans har ventet lenge på. Kourtney Kardashian (42) avslørte nemlig at hun og kjæresten Travis Barker (45) har forlovet seg.

Nyheten delte de to turtelduene på Instagram, i et innlegg med bilder av paret tett omslynget på en strand, midt i et hav av roser og levende lys.

«For alltid», skrev hun til bildene, noe Travis også skrev i kommentarfeltet.

Gratulasjonene har naturligvis strømmet inn fra alle kanter. To som imidlertid tilsynelatende ikke er så glade, er parets ekser.

- Lei seg

Som kjent var Kardashian i et forhold med Scott Disick (38) i rundt ti år. Paret fikk tre barn sammen, Mason (11), Penelope (9) og Reign (6), og det var flere som følte seg skråsikre på at paret kom til å finne tilbake til hverandre etter bruddet.

Slik ble det imidlertid ikke, og Disick må nå finne seg i at eksen er forlovet med en annen.

Nettopp dét skal han ta svært tungt, ifølge en rekke kilder.

En kilde forteller nemlig til E! News at realitystjernen er «fra seg» etter at nyheten ble kjent. En annen kilde nær 38-åringen forteller at han var «forberedt på at det skulle komme», siden Kardashian/Jenner-familien har nevnt det for ham tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.