Jenna Dewan og Channing Tatum:

Etter fødselen: - Han var ikke tilgjengelig

Jenna Dewan åpner opp om tiden etter at hun og Channing Tatum ble foreldre.

FORELDRE: Channing Tatum og ekskona Jenna Dewan har datteren Everly sammen. Her avbildet i 2014, året etter at datteren ble født. Foto: Eric Charbonneau/ REX/ NTB
FORELDRE: Channing Tatum og ekskona Jenna Dewan har datteren Everly sammen. Her avbildet i 2014, året etter at datteren ble født. Foto: Eric Charbonneau/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespillerparet Jenna Dewan (40) og Channing Tatum (41) kunne i 2018 avsløre at de hadde bestemt seg for å skille lag, etter ni år som gift. Da hadde de en datter på fem år, Everly, som de skulle dele på foreldreansvaret for.

Til tross for at bruddet betød at både Tatum og Dewan ble aleneforeldre på deltid, har det tilsynelatende gått bra. Spesielt «Magic Mike»-kjekkasen har i flere anledninger stolt delt fra livet som alenepappa - både på Instagram og i forskjellige intervjusettinger.

Nå, tre år etter skilsmissen, kan imidlertid Dewan avsløre hvordan familielivet var bak husets fire vegger.

40-åringen, som er mest kjent for sin opptreden i filmen «Step Up», dukket opp i mandagens episode av podkasten «Dear Gabby», hvor hun delte åpent om de første ukene etter at hun og eksmannen ble foreldre til datteren Everly (8).

Det melder People.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

- Helt kaos

Dewan forteller at hun etter fødselen fortsatte å jobbe og reise, men da med en nyfødt baby på slep. Barnefaren var «ikke tilgjengelig».

- Jeg måtte reise med henne, og på den tiden var Chan (Channing, journ.anm.) for det meste ikke tilgjengelig. Så det var meg, min fødselsledsager og Everly som var helt alene på reise i seks uker.

Det ble naturlig nok vanskelig for den nybakte moren å kombinere jobben og datteren uten hjelp fra ektemannen, spesielt siden hun ofte befant seg på filmsett i mange timer. Hun røper også at hun slet mye med post partum (etter fødsel journ.anm.) angst.

- Det var som om jeg aldri stoppet. Du vet, du er våken et par ganger om natten, og så jobber du hele dagen. Jeg ammet, jeg pumpet, jeg var uten partneren min. Det var helt kaos.

Pandemibarn

Som nevnt skilte Dewan og Tatum lag i april 2018. Et halvt år senere ble det kjent at førstnevnte var i et forhold med en annen skuespiller, nemlig Steve Kazee (45).

Året etter kom nyheten om at Dewan var gravid, og i mars i fjor ble hun og Kazee foreldre til sønnen Callum Michael Rebel.

I podkasten forteller hun om den enorme forskjellen på den første tiden med Everly, og den første tiden med Callum - som ble født da coronapandemien brøt ut i verden.

- Selv om verden var kaotisk, var jeg hjemme og i dette kjærlighetsreiret, og det var bare så annerledes, mimrer hun tilbake.

Dewan og Kazee forlovet seg i februar i fjor, rett før de ble foreldre.

IMPONERER: Peter Rosalita gir dommerne gåsehud da han opptrer i talentkonkurransen «Americas got talent». Video: Youtube Vis mer

Var redd

I et intervju med Parents tidligere i år erkjente Tatum på sin side at det føltes tøft å skulle bli alenefar.

- Jeg var veldig redd for at jeg ikke skulle klare å knytte meg til Everly på alle de måter en liten jente kunne ønske seg, fortalte han ærlig i intervjuet.

Han fortalte videre at han verken brukte neglelakk eller kunne flette hår, men at det er noe han nå har lært. Til Parents kunne 41-åringen også fortelle at han bruker ansiktsmaling, strutteskjørt eller andre kostymer nesten daglig.

Nå håper han å inspirere andre fedre til å ta det samme steget for å finne mer ut om hvem døtrene deres er. Underveis i pandemien skrev han nemlig barneboken «The One and Only Sparkella», dedisert til nettopp datteren.

LES OGSÅ: - Unner ingen å ha slik kjærlighetssorg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer