Coleen og Wayne Rooney:

Etter en turbulent periode er gifteringen på plass

Kona til Wayne Rooney har funnet frem gifteringen igjen.

ET TEGN: Til tross for at Coleen Rooney kastet gifteringen for en tid tilbake, ble hun i helgen observert med den på. Foto: Splash News
ET TEGN: Til tross for at Coleen Rooney kastet gifteringen for en tid tilbake, ble hun i helgen observert med den på. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Forholdet til Wayne Rooney (31) og kona Coleen Rooney (31) har trolig sett bedre dager, etter at det tidligere i år ble kjent at han hadde blitt arrestert for fyllekjøring.

Siden den gang har ryktene om en mulig skilsmisse florert i media, og ifølge Daily Mail skulle Coleen, som for øvrig venter sitt fjerde barn med ektemannen, ha blitt rasende da hun fikk vite om ektemannens fuktige kveld.

I ettertid har hun valgt å ta av seg gifteringen, men nå kan det imidlertid se ut til å gå bedre med ekteparet, etter at Coleen i helgen ble observert med gifteringen på plass, da hun sammen med barna var på julemarked i London.

Åpnet opp

De par siste månedene har det vært mye skriverier i britiske tabloidaviser om ekteparet, men det var først i slutten av november at Coleen valgte å bryte tausheten om dramaet. Det gjorde hun i et innlegg på Facebook.

I Facebook-innlegget avslørte 31-åringen at duoen har tilbrakt tid hver for seg, og at hun ikke skal late som at ting ikke har skjedd.

JULEMARKED: Coleen så ut til å storkose seg på julemarked i London. Foto: Splash News
JULEMARKED: Coleen så ut til å storkose seg på julemarked i London. Foto: Splash News Vis mer
GIFTERING: Etter lengre tid uten, bruker Coleen nå gifteringen igjen. Foto: Splash News
GIFTERING: Etter lengre tid uten, bruker Coleen nå gifteringen igjen. Foto: Splash News Vis mer

- Noen har syntes veldig synd på meg, men vær så snill og ikke gjør det. Jeg setter pris på at dere bryr dere, men jeg er en sterk person. Jeg synes ikke synd på meg selv. Noen synes sikkert at jeg er dum fordi jeg fortsatt står i ekteskapet mitt. Jeg er ikke dum. Jeg kjenner meg selv best, og dette er noe jeg vil prøve å jobbe med.

- Jeg elsker Wayne, det gjør jeg. Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg ikke forsøkt å få det til å fungere. Jeg vet at jeg kan få det fint alene, med bare meg og barna, men jeg vil ikke leve sånn. Jeg vil prøve å fortsette ekteskapet vårt og leve som en familie, skrev hun.

Hun la også til at hun ikke har glemt hva som har skjedd, men at de har det så bra som de kan ha det på dette tidspunktet.

FOTBALLGLADE: Coleen og barna heier ofte på pappa Wayne fra sidelinja. Foto: Reuters
FOTBALLGLADE: Coleen og barna heier ofte på pappa Wayne fra sidelinja. Foto: Reuters Vis mer
GRAVID: Coleen og Wayne venter sitt fjerde barn sammen. Her er Coleen under familiens ferie på Barbados i oktober. Foto: Splash News
GRAVID: Coleen og Wayne venter sitt fjerde barn sammen. Her er Coleen under familiens ferie på Barbados i oktober. Foto: Splash News Vis mer

Var på ferie

Den gravide 31 åringen var i Spania på ferie, da ektemannen hadde en fuktig kveld ute sammen med alenemoren Laura Simpson (29), men er nå tilbake i Storbritannia og søker trøst hos foreldrene sine.

Everton-stjernen festet på en bar i Alderley Edge i Cheshire, og skal ha drukket prosecco og vodka i flere timer, mens kona var på Mallorca med deres tre sønner, Kai (7), Klay (4), og Kit (1,5).

En kilde nær paret har tidligere forklart til The Sun at Coleen ikke tok lett på hendelsen.

- Hun føler seg ydymket, sa kilden.

Videre forklarte en venn av Wayne at han tidligere har måtte legge seg flat for kona - gjentatte ganger.

- Han har måttet beklage seg til Coleen for flere ting i fortiden, men dette ser ut til å være det vanskeligste til nå. Hun er rasende, sa han.

Baby number 4 is on its way. Can't wait to meet the new member of our family 😁@coleen_rooney

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney) on

Ifølge The Sun delte Coleen to bilder av sønnene på Instagram etter skandalen, hvor hun kom med en kryptisk melding, skriver Daily Mail.

- Uansett hvor jeg er, vil de alltid følge meg, og jeg håper det varer evig, skrev hun under bildene, som hun skal ha slettet i etterkant.

LES OGSÅ: Bildet av babyene får fansen til å sperre opp øynene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer