<strong>FØR RASET:</strong> Disse bildene ble tatt i januar. I etterkant har Tila Tequila gått ned svimlende ti kilo på en den allerede magre kroppen.  Foto: All Over Press
FØR RASET: Disse bildene ble tatt i januar. I etterkant har Tila Tequila gått ned svimlende ti kilo på en den allerede magre kroppen. Foto: All Over Press Vis mer

Etter disse bildene gikk hun ned ti kilo!

Tila Tequila sjokktynn allerede før hun raste ned i vekt.

Publisert
Sist oppdatert
Se stor bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO: MTV-stjernen Tila Tequila (30) ble nylig skrevet ut etter en ukes opphold på sykehus etter en overdose.

30-åringen skal ifølge sin samboer forsøkt å ta sitt liv i en uke, og falt bevisstløs om etter at hun spiste to bokser med reseptbelagte piller. Det ble først hevdet at hun tok pillene for å døyve smertene etter en aneurisme i hjernen.

I slutten av januar lot realitykjendisen, mest kjent fra serien «A Shot at Love with Tila Tequila», fotografere i sommerlige omgivelser i Malibu.

På bildene viste 30-åringen seg fram på rulleskøyter, i vannet og rullende rundt på stranden. Tequila skal angivelig ha veid 45 kilo da bildene ble tatt.

Gjennom oppholdet gikk realitystjernen ned til svimlende 35 kilo, noe som betyr et vekttap på ti kilo.

Nå skal stjernen befinne seg i rullestol og har manglende taleevne. Leger og venner frykter MTV-stjernen vil bli permanent hjerneskadet.

- Hun kan ikke snakke ordentlig ennå, sier en venn til RadarOnline.com.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Prøvde å ta sitt eget liv i en uke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer