Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbøs podkast:

Etter diabetes-prat: - Tar selvkritikk

Synnøve Skarbø trodde hun hadde fått diabetes type 1, og så raskt for seg hvordan livet nå kom til å bli.

PODKAST: Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø snakker om diabetes type 1 i den nyeste episoden av podkasten «Synnøve og Vanessa». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
PODKAST: Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø snakker om diabetes type 1 i den nyeste episoden av podkasten «Synnøve og Vanessa». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kjente podkast-duoen Synnøve Skarbø (51) og Vanessa Rudjord (46) er ikke redde for å by på seg selv i podkasten «Synnøve og Vanessa».

Forrige uke kunne Skarbø avsløre at hun oppdaget et urovekkende lavt insulinnivå på en blodprøve, noe som medførte mistanke om diabetes type 1.

TV-profilen ringte legen og fikk en time for utredning av den autoimmune sykdommen.

Det er en kjent sak at det prates ufiltrert i podkaster, men det er likevel noen som har bitt seg merke i podkast-duoens påstander om livet til personer med diabetes type 1.

- Da kan du nesten ikke spise noen ting. Da er det TABXTRA, sier Rudjord i episoden.

Videre forteller moteinfluenseren at hennes far hadde diabetes, og legger til:

- Det er sprøyter i låret hver eneste dag, tre ganger om dagen eller noe sånt. Og man kan ikke spise snop, ingenting. Du må bare holde blodsukkeret helt stabilt. Så du har ikke lov til å spise sukker.

Flere ganger har Skarbø snakket i podkasten om det hun beskriver som en «sukkeravhengighet» og hvordan hun ikke klarer å motstå søtsaker. Det kommer klart frem i podkasten at hun ble stresset av tanken på at hun kanskje hadde fått sykdommen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.