INGEN HEMNINGER: Det var sånn "Hei, jeg heter Adil. Hei, Lena" og så rett av med klærne. Men etter dette har vi ingen hemnger mer, sier Adil til Seher.no om denne sensuelle  fotoshooten  . Foto: Oslo Nye Teater
INGEN HEMNINGER: Det var sånn "Hei, jeg heter Adil. Hei, Lena" og så rett av med klærne. Men etter dette har vi ingen hemnger mer, sier Adil til Seher.no om denne sensuelle fotoshooten . Foto: Oslo Nye TeaterVis mer

- Etter dette har vi ingen hemninger

Skuespillerne fikk såvidt hilst på hverandre før de måtte kle av seg...

Se video med Adil nederst i saken 

SEHER.NO: Neste uke er det premiere på musikalen "Spring Awakening" på Oslo Nye Hovedscenen. Stykket omhandler ungdom og deres oppvåknende seksualitet, og på teaterplakatene kan man se de unge skuespillerne tett omslynget og med halvnakne kropper.

- Det er morsomt å få tekstmeldinger med "Å, herregud. Jeg ser deg kliss naken oppå Lena-Kristin Ellingsen" og "Hvordan er hun? Er hun fin, eller?". Det er de spørsmålene gutta spør om. Men man venner seg jo til det. Det er det uttrykket vi vil få ut, den ærlige nakenheten som er i ungdommen, sier hovedrolleinnehaver Adil til Seher.no om responsen på plakatene.

Adil forteller at fotoshooten var en noe spesiell opplevelse. Dette var nemlig første gang skuespillerne i "Spring Awakening" møtte hverandre.

- Det er faktisk et ganske morsomt minne dette med fotoshooten til plakaten for det var første gang noen av oss møtte hverandre. Det var sånn "Hei, jeg heter Adil. Hei, Lena" og så rett av med klærne. Men etter dette har vi ingen hemnger mer, sier Adil  til Seher.no.

Adil ble kjent for det norske folk etter å ha vunnet realitykonseptet "Dansefeber" på TvNorge i 2006. Etter dette har han medvirket i oppsetninger som @lice, West Side Story og sist i rollen som Mogwli i Jungelboka på Det Norske Teatret. Nå viser danseren en ny side av seg selv, nemlig som sanger.

- Faren min er sangpedagog i indisk klassisk musikk, så jeg er skolert i sånn musikk fra jeg var syv, men så skar det seg veldig med det da jeg slutta og heller ville danse.  Så jeg har jo på en måte drevet med det tidligere, men min kjærlighet var dans. Jeg ser  på dette som et "slumdog  Millionaire"-pulsespill der nå får bruk for alt jeg har gjort tidligere, forteller Adil. 

"Spring Awakening" har Norgespremiere på Oslo Nye Hovedscenen 29. januar.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er ikke noe pornoshow

Se video med premiereklare Adil her:


[obj:media:8307]