Etter coronafesting: - Jeg er flau

«Paradise Hotel»-vinneren tar et oppgjør med egne smittevernbrudd.

INNRØMMER BLEMME: Yasmine San Miguel vil gjøre bot for coronafesting, og tar på seg ansvaret offentlig. Her fra «Paradise Hotel»-premierefesten i starten av mars, få dager før Norge innførte «lockdown». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
INNRØMMER BLEMME: Yasmine San Miguel vil gjøre bot for coronafesting, og tar på seg ansvaret offentlig. Her fra «Paradise Hotel»-premierefesten i starten av mars, få dager før Norge innførte «lockdown». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var en rekke influensere som fikk hard medfart i sosiale medier tidligere i år, da det ble avslørt at de hadde deltatt på hjemmefester etter at coronaviruset for alvor hadde begynt å spre seg i Norge.

Situasjonen ble grobunn for en heftig diskusjon, hvor blant andre Mads Hansen (36) mente det var provoserende at enkelte ikke brydde seg om smitteverntiltakene.

Nå, flere måneder senere, velger «Paradise Hotel»-vinner Yasmine San Miguel (22) å ta bladet fra munnen om festene, som hun innrømmer å ha vært en del av.

- Jeg klarte å drite meg ut skikkelig da alt var lukket, sier hun i en video på YouTube, og legger til at ettersom hun var på innspilling i Mexico skjønte hun ikke alvoret av coronapandemien til å begynne med.

- Jeg var ikke med på prosessen fra start og visste lite om det før jeg satte meg ordentlig inn i det, men nå er jeg skikkelig flau over meg selv, fortsetter hun.

- Godt ikke alle gjorde som meg

Realitydeltakeren forteller videre at hun blir ordentlig skremt over hvor mange liv pandemien har krevd, og hvor mange som har blitt hardere rammet enn henne selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer