Tore Petterson:

Etter bruddet: - Vi har bare hverandre

Tore Petterson tilbringer mye tid sammen med ekskjæresten.

GOD VENNER: Tore Petterson og Joakim Tjøstheim har bevart det gode vennskapet etter bruddet. Foto: Privat.
GOD VENNER: Tore Petterson og Joakim Tjøstheim har bevart det gode vennskapet etter bruddet. Foto: Privat. Vis mer
Publisert

I fjor sommer kom nyheten om at den tidligere «Skal vi danse»-dommeren Tore Petterson (42) og kjæresten Joakim Tjøstheim (29) hadde valgt å gå hver til sitt.

Duoen hadde vært sammen i over to år da de kom til enighet om at forholdet ikke lenger var bærekraftig.

Nå deler imidlertid Petterson bilder av ekskjæresten og hans familie på Facebook etter at de har tilbrakt en koselig dag sammen i Oslo.

Når Se og Hør slår på tråden avkrefter TV-profilen og Tjøstheim at de har funnet tilbake til hverandre, men de kan derimot fortelle at de er mye sammen og at de har det veldig koselig.

ÅPENHJERTIG: Tore Petterson innrømmer overfor økonom og programleder Silje Sandmæl at han til tider har slitt stort med økonomien. Vis mer

Holdt på vennskapet

- Vi har god kontakt, vi har jo ingen andre, sier Petterson til Se og Hør, og innrømmer at sommerluften får han til å savne tosomheten i et forhold.

Da er det tidligere kjæresteparet heldige som har hverandre og at begge per nå er i samme båt.

Petterson og Tjøstheim har klart å bevare den gode tonen helt siden den dagen det ble slutt.

- Når vi ikke fungerte som kjærester er jeg enormt glad for at vi klarte å bevare vennskapet. Tore gir meg så mye glede, sier Tjøstheim til Se og Hør.

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

- Viktigere enn noe annet

Petterson beskriver bruddet som «å slippe hverandre fri». Duoen var nemlig ikke enige om hva fremtiden skulle bringe, og når de hver dag satt og ventet på at den andre skulle forandre seg, sa det en dag stopp.

- Vi hadde et veldig forskjellig syn på fremtiden og ønsket oss ikke det samme, forteller 42-åringen, og legger til at han ser for seg et liv med en hytte og et stort hus hvor venner kan komme og gå som de vil.

- Vennskapet er viktigere enn noe annet, fortsetter Petterson, som unner både seg selv og eksen å finne en ny partner.

Likevel er verken Petterson eller Tjøstheim på utkikk etter en ny kjæreste.

- Akkurat nå er jeg ikke det. Det er veldig godt å bare være meg, også er det bedre å ha det fint alene enn kjipt med en annen, sier TV-profilen.

FORELSKET: Vi har tatt en prat med tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth om kjærligheten. Video: Rød Løper. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Petterson klarer heller ikke helt å finne ut av hva han ønsker seg i en kjæreste, men heldigvis stresser han ikke.

- Jeg har god tid, om jeg skal leve til jeg er 80 år har jeg mange gode år igjen, ler han.

Ekskjæresten på sin side kan bekrefte at han også er singel, og selv om han ikke har stengt dørene for kjærligheten er han ikke aktivt på utkikk.

- Jeg har funnet ut at jeg har det fint alene, men jeg er på et sted hvor jeg er nysgjerrig på å bli kjent med en annen som den «nye meg», forteller 29-åringen, som er på et bedre sted en noen gang.

BRUDD: Reality-profilen ble nylig singel. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch / TV 2 / Discovery +. Vis mer

- Gikk i terapi

Eksparet har tidligere vært åpne om at de har gått i parterapi siden første stund. Det tok faktisk ikke mer enn to uker inn i forholdet før de satt seg ned sammen med en terapeut for første gang.

- Jeg var på et sted hvor jeg tenkte at jeg skulle være singel for alltid da jeg møtte Joakim. Det hadde gått dårlig i parforhold før og jeg ville ikke dra han inn i det, innrømmer Petterson.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Han synes det var en fin opplevelse å gå i terapi før all kranglingen og hvor man var på et sted der man bare ville holde hverandre i hånden og kysse.

- Da får man snakket om det som er vondt og vanskelig når man fortsatt er glad i hverandre, fortsetter Petterson.

Det var også i terapitimene at duoen fant ut at de ikke fungerte som kjærester.

- Litt overraskende var det nok for begge to. Vi bestemte oss vel på en uke. Det var sånn: «Der! Nå går det ikke mer». Joakim og jeg har gått i terapi sammen fra første stund. Det har vært utrolig bra og har gjort bruddet veldig lite problematisk, sa Petterson til Her og Nå etter bruddet.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

Petterson mener at folk ofte takler brudd veldig dårlig.

- Jeg syns dette bruddet var fint. Det ikke er vits å klore seg fast i noe som ikke fungerer, forteller han overfor Se og Hør.

Likevel innrømmer han at ikke alle hans tidligere brudd har føltes på samme måte.

LES OGSÅ: Ny kjæreste etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer