Trine Lise Olsen:

Etter bruddet: - Var forferdelig

Gikk hver til sitt tidligere i år.

SINGEL: Trine Lise Olsen avslørte tidligere i år at hun var singel igjen. Nå åpner hun seg om bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGEL: Trine Lise Olsen avslørte tidligere i år at hun var singel igjen. Nå åpner hun seg om bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Høsten 2020 kunne komiker Trine Lise Olsen (46) avsløre at hun hadde funnet lykken, etter å ha sveipet vellykket på datingappen Tinder. Forholdet ble den gang bekreftet på Instagram, ved å dele en rekke bilder.

I mai i år kom imidlertid beskjeden om at hun og Bjørn Terje Pay, som hun også hadde rukket å bli samboer med, hadde gått hver til sitt. Det røpet førstnevnte til Se og Hør.

- Det er slutt. Brudd er aldri gøy, men sånn er det. Av og til så går det ikke.

Nå letter komikeren ytterligere på sløret om bruddet, i et nytt intervju med Dagbladet.

SVINGE SEG: Den relativt nysingle komikeren Trine Lise Olsen ankom rød løper med 71 grader nord-vennene Fetisha Williams og Silje «Bendik» Halstensen. Men noen «hot girl summer» har hun ingen planer om! Video: Rød Løper Vis mer

- Forferdelig

Der forteller 46-åringen blant annet at å bli singel når man er i offentlighetens lys ikke har vært det aller letteste.

- Det har vært forferdelig å være singel igjen. Jeg synes ikke det har vært noe gøy i det hele tatt. Forferdelig og bare … sier hun, og fortsetter:

- Å være alene er ikke noe problem, det går helt fint. Men jeg har aldri vært offentlig singel etter et brudd før. Det var noe jeg gruet meg til. Jeg skjønte det ville stå «brudd» i store bokstaver i mediene. Det er jeg ikke vant til, så jeg har nok vært litt naiv og ikke tenkt så mye over det. Og etterpå var jeg nok litt tøff i kjeften.

Det blir høy temperatur på Camp Kulinaris-kjøkkenet når Stella og Trine Lise skal være servitører. Vis mer

- Kan ikke angre

Hun legger til at ting går bra nå, og at de fremdeles er venner etter bruddet. Det kommer likevel frem i intervjuet at forholdet har vært av og på, og at hun nå har flyttet tilbake til Oslo, etter at de bodde sammen i Asker.

- Jeg kan ikke angre på å bli elsket, bli forelsket og ha jevnlig sex. Å angre er jo helt tullete. Uansett hvordan det går må man ikke angre. Det tar deg videre på reisen uansett hvor du skal. Jeg trodde jeg aldri kunne bli så forelsket eller at noen kunne være så forelsket i meg. Det er en erfaring jeg aldri ville vært foruten. Jeg er så glad for det, sier hun ærlig.

46-åringen legger heller ikke skjul på at hun har hatt kjærlighetssorg - noe hun beskriver som «et hull i hjertet man lurer på om noen gang skal bli fylt opp igjen».

Likevel forteller hun at ting går bedre nå enn noen gang tidligere i livet, mye takket være TVNorge-programmet «16 ukers helvete».

LES OGSÅ: Superparet avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer