Janni og Jon Olsson Delér:

Etter bruddet: - Har prøvd alt

Delte nylig nyheten om at de går hver til sitt.

BRUDD: Janni og Jon Olsson Delér delte forrige uke nyheten om at de går hver til sitt. Foto: Hampus Marcussen
BRUDD: Janni og Jon Olsson Delér delte forrige uke nyheten om at de går hver til sitt. Foto: Hampus Marcussen Vis mer
Publisert

Janni (32) og Jon (40) Olsson Delér er to av Sveriges største influensere, med henholdsvis 1,2 millioner og én million følgere på Instagram. Etter elleve år som par, bekreftet de forrige uke at de hadde bestemt seg for å skille lag.

Sammen har de barna Leon og Leia.

Nyheten om bruddet delte de på Instagram, hvor de blant annet skrev at de kommer til å forbli venner og fortsatt ta del i livene til hverandre.

«Dette er nok det siste innlegget vi trodde vi skulle skrive, men tidligere i sommer valgte vi å gå fra hverandre (...) Vi har hatt elleve utrolige år sammen», var noe av det de skrev i innlegget.

- Prøvd alt

Nå letter Janni på sløret om bruddet. Det gjør hun i podkasten «Two of a kind», som hun har med søsteren. Episoden har fått navnet «End of an era».

- Det er ikke sånn at vi har kommet frem til denne beslutningen raskt, det kan jeg begynne med å si. Det har pågått lenge og det er ikke sånn at vi ikke har prøvd alt, sier hun.

Hun beskriver eksparet som «fortsatt bestevenner» i podkasten, men at det samtidig har vært flere prøvende perioder. Det blir også kjent at de fortsatt eier alt sammen.

VILLA: Bli med på innsiden av drømmeboligen til Janni Delér på Kypros. Video: Klarna Vis mer

- Vi får se hvordan det går, men enn så lenge er planen vår at vi skal ha en fin relasjon og være venner sånn at barna får vokse opp i en herlig ... Noen sier de skal «holde sammen for barnas skyld». Jeg er virkelig ikke enig i det, skal de få se to voksne som aldri er sure på hverandre da? Som krangler, er sure, blir irriterte. Nei, da har jeg heller to foreldre som er lykkelige på hver sin kant.

Fungerer

Tidligere denne uken tok også ekteparet til Instagram for å takke for støtten de har fått etter at de delte bruddnyheten.

Til et bilde av familien på fire på Instagrams historiefunksjon, starter eksparet med å takke for all kjærlighet de har mottatt.

TAKKER: Janni og Jon Olsson Delér takker følgerne for støtten etter bruddet. Foto: Skjermdump Instagram
TAKKER: Janni og Jon Olsson Delér takker følgerne for støtten etter bruddet. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Tusen takk for all kjærlighet denne uken etter innlegget vårt. Mange av dere er triste, og det er vi også, men dette var den beste avgjørelsen for familien vår», innleder hun.

Videre skriver Delér at det verken har vært en lett eller rask avgjørelse, men at de virkelig har prøvd for å få det til å fungere - og at dette er det beste for dem.

«Som vi sa: vi elsker hverandre fremdeles og vil alltid gjøre det. Bare på en annen måte, og det fungerer for oss. Vi skal ikke være det vanlige 'skilsmisseparet'».

BRUDD: I slutten av juni bekreftet Mayoo Indiran at han og samboeren hadde gått fra hverandre. Nå forteller han om bruddet. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Boligkjøp

Som nevnt har stjerneparet en sønn og en datter sammen, Leon og Leia, og giftet seg i 2018.

I fjor ble det kjent at eksparet kjøpte seg en luksusvilla på en odde utenfor Stockholm. Det betalte de eleville 39 millioner svenske kroner for.

I tillegg eier paret et hus i Monaco, og har tidligere vært bosatt i en luksusvilla i Marbella i Spania - som de solgte.

Hvor de skal bo, eller hvordan de skal fordele eiendommene, er ennå ikke kjent.

LES OGSÅ: Hendelsen som forandret Victorias liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer