Janni og Jon Olsson Delér:

Etter bruddet: - Har prøvd alt

Delte nylig nyheten om at de går hver til sitt.

BRUDD: Janni og Jon Olsson Delér delte forrige uke nyheten om at de går hver til sitt. Foto: Hampus Marcussen
BRUDD: Janni og Jon Olsson Delér delte forrige uke nyheten om at de går hver til sitt. Foto: Hampus Marcussen Vis mer
Publisert

Janni (32) og Jon (40) Olsson Delér er to av Sveriges største influensere, med henholdsvis 1,2 millioner og én million følgere på Instagram. Etter elleve år som par, bekreftet de forrige uke at de hadde bestemt seg for å skille lag.

Sammen har de barna Leon og Leia.

Nyheten om bruddet delte de på Instagram, hvor de blant annet skrev at de kommer til å forbli venner og fortsatt ta del i livene til hverandre.

«Dette er nok det siste innlegget vi trodde vi skulle skrive, men tidligere i sommer valgte vi å gå fra hverandre (...) Vi har hatt elleve utrolige år sammen», var noe av det de skrev i innlegget.

- Prøvd alt

Nå letter Janni på sløret om bruddet. Det gjør hun i podkasten «Two of a kind», som hun har med søsteren. Episoden har fått navnet «End of an era».

- Det er ikke sånn at vi har kommet frem til denne beslutningen raskt, det kan jeg begynne med å si. Det har pågått lenge og det er ikke sånn at vi ikke har prøvd alt, sier hun.

Hun beskriver eksparet som «fortsatt bestevenner» i podkasten, men at det samtidig har vært flere prøvende perioder. Det blir også kjent at de fortsatt eier alt sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.